Meghan Markle, superbă într-o rochie neagră

Meghan Markle s-a făcut din nou remarcată, ea alegând să poarte o rochie neagră, inspirată de stilul lui Jacqueline Kennedy Onassis.

Meghan Markle, superbă într-o rochie neagră

Meghan Markle este bine cunoscută pentru look-urile ei clasice și fresh. Are o personalitate diferită față de ultima Ducesă intrată în familia regală, Kate Middleton. Garderoba, de asemenea, este foarte diferită și lasă acea atitudine de Hollywood să iasă la suprafață. Glam & chic.

Cuplul regal s-a afișat la Londra joi seară pentru a participa la Womens Empowerment Reception ca parte dintr-o săptămână de evenimente organizate de Commonwealth Heads of Government Meeting.


Pentru acest eveniment, Meghan s-a asigurat că ținuta ei este inspirată de la o altă femeie din peisajul politic care a intrat în istorie și pentru garderoba plină de piese rafinate. Vorbim despre Jacqueline Kennedy Onassis.

Markle a purtat o rochie neagră Black Halo Jackie O Belted Dress, care a fost numită chiar după faimoasa Jackie, cu care a reușit să fie în centrul atenției.

Stilul rochiei este unul destul de popular. A fost adoptat de multe alte celebrități în trecut (spre exemplu Kim Kardashian sau Blake Lively), dar asta nu îl face cu nimic mai puțin special și potrivit evenimentului.

Meghan a accesorizat look-ul cu un clutch negru Gucci cu un detaliu interesant (un șarpe, specific colecției Dionysus) și o pereche elegantă de pantofi cu toc din catifea cu o pamblică infășurată în jurul gleznei. A purtat o pereche de pantofi similară într-o nunanță nude când și-a anunțat logodna cu Prințul Harry.

Nu a exagerat nici cu bijuteriile. A ales piese simple, delicate, dar de asemenea strălucitoare. O pereche de cercei prețioși confecționați din diamante.

La eveniment, cuplul a întâlnit un număr de reprezentanți ai unor organizații pentru femei. Printre organizațiile participante se număra Malala Fund, Plan International, the Varkey Foundation și Code Camp.

Citește și:
Cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Text: Sayyad Roxana
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people