Meghan Markle și stilul său maternity: cele mai stylish ținute

Din momentul în care Ducesa de Sussex a anunțat oficial că este însărcinantă cu primul copil (pe 15 octombrie 2018, mai exact) întreaga lume a fost cu ochii pe Meghan Markle și stilul său maternity.

Meghan Markle și stilul său maternity ne-au fascinat în ultimele luni și suntem sigure că și pe tine. Pentru Ducesa de Sussex ultimele luni au fost pline de evenimente oficiale, de la turnee prin Australia, Fiji, Tonga, Noua Zeelandă sau Maroc, până la apariții la diverse organizații cu care colaborează casa regală britanică.

Când vorbim despre Meghan Markle și stilul său maternity nu putem decât să remarcăm ținutele alese astfel încât să îi pună în valoare trăsăturile, look-urile elegante combinate cu cele casual, pasiunea Ducesei pentru pantofii cu toc și accesorii de impact.

Cum ne mai despart doar câteva săptămâni de momentul în care Ducele și Ducesa de Sussex vor deveni pentru prima dată părinți, facem o trecere în revistă a modului în care Meghan Markle și stilul său maternity au evoluat din punct de vedere stilistic în ultimele luni.

Meghan Markle și stilul său maternity: ținutele noastre preferate

Meghan Markle și stilul său maternity se dovedesc a fi o bună sursă de inspirație pentru femeile însărcinate din lumea întreagă și cu siguranță întreaga lumea a apreciat faptul că Ducesa a ales să poarte și ținute accesibile, nu numai de designer. Vorbim despre rochia Asos maternity purtată în timpul vizitei la Wellington sau cea H&M maternity cu care a apărut în vizită la organizația Mayhew Animal Welfare Charity din Londra la mijlocul lunii ianuarie.

În plus, Meghan a impresionat prin faptul că în timpul turneelor oficiale a purtat ținute create de designeri locali, accesorii artizanale și și-a adaptat perfect stilul evenimentelor la care a participat, renunțând adesea la pantofii cu toc în favoarea balerinilor sau a mocasinilor.

Printre cele mai stylish ținute se numără rochia Carolina Herrera, pe care a purtat-o în ultima zi a vizitei din Maroc, cea Dior, accesorizată cu cercei cu diamante Maison Birks și clutch Dior, la recepția dată la reședința Ambasadorului Marii Britanii din Maroc, dar și rochia roșie Valentino, de la debutul turneului regal din Maroc.

Răsfoiește galeria noastră și descoperă cele 30 de ținute cu care Meghan Markle și stilul său maternity ne-au cucerit.

Citește și:
Meghan Markle a avut cel mai bun răspuns pentru persoana care i-a zis că este „o doamnă grasă”

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people