Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de „viața liniștită” pe care o trăiesc în Canada

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de o viață mult mai liniștită în Canada.

Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de "viața liniștită" pe care o trăiesc în Canada

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la titlurile regale și de a se muta în Canada a șocat o lume întreagă, însă se pare că Ducele și Ducesa de Sussex trăiesc acum viața pe care și-au dorit-o. Ei simt că „s-a ridicat o greutate de pe umerii lor”, a declarat o sursă pentru People.

Potrivit publicației, cuplul se bucură acum de o viață liniștită, fără a fi constrânși de protocolul regal. Ei se implică în continuare în activități caritabile, iar în timpul liber fac drumeții și petrec timpul alături de fiul lor, Archie.

„Această decizie (de a pleca) îi stresa de mult timp și acum se simt ușurați că au făcut-o”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. După aproape două luni de concediu, Meghan s-a întors în ianuarie în Londra, însă pentru o scurtă perioadă, ea revenind în Canada cu fiul ei, Archie. Harry a fost nevoit atunci să rămână câteva zile în plus pentru a-și onora obligațiile, însă acesta se află acum alături de soția sa. De când s-au mutat în Canada, Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să stea departe de atenția presei și, potrivit sursei citate de People, o viață mai liniștită este exact ceea ce își doreau Ducele și Ducesa de Sussex.

„Amândoi iubesc să fie în natură și adoră acest loc. Dacă nu fac yoga și nu gătesc împreună, Harry comandă sandwich-uri la un restaurant local, iar Meghan își plimbă câinele Guy și labradorul adoptat împreună”, a povestit aceeași sursă.

„Ei se bucură de o viață liniștită. Merg în plimbări lungi, fac yoga, iar Meghan gătește. Ei iubesc să stea acasă cu Archie și cu câinii lor.”

Deși viața pe care o au acum pare perfectă pentru cei doi, Meghan și Harry au fost nevoiți să facă un sacrificiu important. Cei doi nu mai pot folosi titlul de Altețe Regale, iar Ducele de Sussex a pierdut funcția de ambasador al Commonwealth. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu pare deranjat de acest lucru. „Lui Harry nu îi pasă de titluri. Nu îl interesează, niciodată nu l-a interesat”, a declarat o altă sursă.

Citește și:
Când și-au dat seama Meghan Markle și Prințul Harry că este momentul să se îndepărteze de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people