Meghan Markle nu se va întâlni cu Donald Trump, iar motivul este ușor de înțeles

Donald Trump va veni în vizită oficială în Marea Britanie în iunie, însă Meghan Markle nu îl va întâlni, ea având o scuză perfectă.

Meghan Markle nu se va întâlni cu Donald Trump, iar motivul este ușor de înțeles

Donald Trump va sosi în prima lui vizită de stat oficială în Regatul Unit în iunie, însă Meghan Markle nu se va alătura celorlalți membri ai familiei regale pe parcursul vizitei.

Potrivit mai multor reportaje apărute în presa britanică, Meghan Markle a căutat o scuză pentru a evita întâlnirea cu Trump, soluția perfectă fiind concediul de maternitate. Potrivit Inquisitr, Ducesa de Sussex ia în calcul un concediu de maternitate de șase săptămâni, urmând ca acesta să se sfârșească pe 8 iunie, când este ziua oficială a Reginei Elisabeta a II-a.

Astfel, ea ar lipsi de la vizita lui Trump, programată pentru perioada 3-5 iunie, potrivit BBC. Președintele Statelor Unite a vizitat Regatul Unit și în luna iulie a anului trecut, însă a fost considerată o vizită „de lucru” și nu una oficială, la care să existe și o ceremonie.

„Mi s-a spus că nu există planuri ca Meghan să îl întâlnească pe Președintele Trump”, a declarat Duncan Larcombe, reporter regal. Acesta a menționat că absența Ducesei nu este surprinzătoare, însă într-adevăr concediul de maternitate este „destul de convenabil” pentru a se scuza de la vizita oficială.

Nu se știe însă dacă Prințul Harry va participa la cina de stat alături de Donald Trump, însă absența sa ar fi neobișnuită.

Membrii familiei regale britanice nu au voie să își exprime părerile în ceea ce privește politica, iar Regina nu este lăsată nici să voteze. Cu toate acestea, înainte ca Meghan să aibă o relație cu Prințul Harry, ea era destul de vocală în privința lui Trump, criticându-l adesea.

Meghan Markle l-a numit pe Trump misogin și dezbinator, declarând în emisiunea lui Larry Wilmore în mai 2016 că ia în calcul să rămână în Canada (în perioada în care se filma serialul „Suits”), dacă Trump ar câștiga alegerile.

Totodată, în campania prezidențială, Meghan a susținut-o pe Hillary Clinton și „nu pentru că este femeie, ci pentru că Trump a făcut foarte ușor de văzut că nu îți dorești cu adevărat lumea pe care el o creează”.

Meghan Markle a vorbit în trecut și împotriva Brexit-ului, o mișcare pe care Trump a susținut-o.

Citește și:
Fanii sunt convinși că Meghan Markle este cea care administrează contul de Instagram @SussexRoyal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people