Meghan Markle este autoarea unui jurnal „picant” online de la Hollywood

Actrița a scris: ’Veniți să citiți despre fata cu sânii magici’.

Meghan Markle este autoarea unui jurnal "picant" online de la Hollywood

S-a aflat că Meghan Markle este autoarea blogului 'picant' anonim de la Hollywood, iar descoperirea a venit cu puțin timp înainte ca actrița să se mărite cu Prințul Harry al Marii Britanii.

Scris într-o manieră confesională picantă, blogul prezintă povestea unei tinere actrițe de la Hollywood, aflată în căutarea faimei și a succesului.

Intitulat Actrița muncitoare', Markle admite că în 2012 era în căutarea faimei.

Markle prezintă în blogul ei aspecte pozitive, dar și negative ale Hollywood-ului, vorbește despre regizori aspri, actori rivali și producători care tratează actorii ca pe niște animale de la circ.

Markle admite că a fost o cursă grea, plină nu numai cu reușite dar și cu eșecuri. Scandalurile recente de la Hollywood precum cel despre Harvey Weinstein fac ca blogul lui Meghan să fie o lectură cu adevărat interesantă.

Meghan dezvăluie prin intermediul blogului ei că atunci când se descurca bine la o audiție, încrederea ei creștea extraordinar, dar atunci când nu trecea de o audiție se băga în pat cu o sticlă de vin și o cutie de bomboane.

Despre greutățile din domeniu, ea a mai precizat că a trebuit să împrumute bani, să accepte joburi pe care le ura, să sărute actori cu respirații urât mirositoare și să fie tratată înjositor pe platourile de filmare. Obișnuia să plângă cu orele pentru ca nu credea că poate să mai facă față.

Markle a postat pentru prima dată în jurnalul ei online în 2010, iar la scurt timp blogul a căpătat succes la Hollywood, fiind contactat chiar pentru interviuri de canale de televiune cunoscute. Actrița și-a păstrat însă anonimatul, iar în vara anului 2012 s-a oprit din a posta pe blog, fără a oferi vreo explicație.

Citește și:
Cum arată acum gemenii lui Jennifer Lopez! Max și Emme au împlinit 10 ani!

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people