Meghan Markle a făcut un gest emoționant pentru o tânără diagnosticată cu o tumoră cerebrală

Meghan Markle i-a transmis prin intermediul soțului său, Prințul Harry, un mesaj emoționant unei studente diagnosticată cu o tumoră cerebrală, cu care vorbit prin scrisori timp de doi ani.

Meghan Markle a făcut un gest emoționant pentru o tânără diagnosticată cu o tumoră cerebrală

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, Prințul Harry a făcut o vizită la Nottingham Academy, unde a vorbit cu studenții care sunt deja implicați în acțiuni care au în vedere sprijinirea persoanelor care au probleme de sănătate mintală. Acolo, el s-a întâlnit cu Aleyna Genc, o studentă în vârstâ de 14 ani, cu care Meghan Markle a fost prietenă prin corespondeță timp de doi ani.

Prințul Harry i-a transmis din partea soției sale, Meghan Markle, un mesaj vocal emoționant acelei studente. Aleyna, care a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în copilărie și care a fost nevoită să facă terapie cu fascicule de protoni, i-a transmis un mesaj lui Meghan Markle după ce ea a avut un discurs emoționat la UN Women, o Organizație a Națiunilor Unite care gestionează egalitatea de gen și emanciparea femeilor.

„Voiam să îi spun faptul că m-a inspirat, așa că i-am trimis o scrisoare. Ne-am trimis scrisori încă de atunci”, a spus Aleyna pentru Post.

Aleyna a ținut să îi ofere Prințului Harry un cadou pentru micuțul Archie, mai exact un cățel de pluș. „El i-a mulțumit și a spus că îl adoră. A spus că el îl va iubi pentru că nu a putut dormi în ultimele zile din cauza lui Archie.”

Ulterior, Prințul Harry și Aleyna s-au plimbat singuri, iar el i-a transmis din partea lui Meghan un mesaj vocal. Aleyna a declarat pentru publicația Post ceea ce i-a spus Meghan Markle în acel mesaj: „I-am trimis lui Meghan scrisori timp de doi ani, iar acum ea mi-a dat un mesaj vocal pe care l-am ascultat de pe telefonul lui Harry. Ea mi-a urat toate cele bune.”

De asemenea, ea a spus și că s-a simțit minunat în compania Prințului Harry. „A fost minunat. A fost o oportunitate unică în viața mea. El m-a îmbrățișat la sfârșitul întâlnirii. Este atât de diferit față de cum mă așteptam să fie.”

Recent, Prințul Harry și Ed Sheeran s-au reunit cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, în care au spus cât de important este să ne preocupăm de sănătatea noastră mintală, dar și despre prejudecățile cu care ei s-au confruntat. „Pentru mine, acesta este un subiect care nu e atât de mult adus în prim-plan. ‘Oamenii pur și simplu nu înțeleg cum este pentru oamenii ca noi, cu toate glumele și comentariile răutăcioase. Cred că este timpul să ne ridicăm și să înfruntăm această situație și să spunem noi suntem roșcați și vom lupta‘'.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. Theres no need to suffer in silence – share how youre feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Citește și:
Prințul Harry și Ed Sheeran au făcut împreună un video impresionat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people