Meghan Markle a avut cel mai bun răspuns pentru persoana care i-a zis că este „o doamnă grasă”

Meghan Markle demonstrează că are simțul umorului.

Meghan Markle a avut cel mai bun răspuns pentru persoana care i-a zis că este „o doamnă grasă”

Meghan Markle a participat ieri la un eveniment oficial organizat la Londra, la organizația caritabilă pentru protecția animalelor Mayhew, organizație aflată sub patronajul regal al Ducesei de Sussex.

Palatul Kensington a anunțat oficial săptămâna trecută că Meghan Markle va prelua mai multe responsabilități, iar motivul pentru care organizația Mayhew se va afla sub patronajul Ducesei îl reprezintă dragostea fostei actrițe pentru animale. De fapt, Meghan s-a întâlnit și anul trecut în mai multe ocazii private cu voluntarii acestei organizații.

Meghan a impresionat la evenimentul oficial purtând o rochie H&M din colecția Mama și un trenci Armani, accesorizate cu pantofi stiletto.

Ducesa a socializat cu cei prezenți la organizație și a vorbit despre importanța existenței animalelor de terapie. Una dintre femei i-a spus lui Meghan: „Ce doamnă drăguță ești. Fie ca Domnul să te binecuvânteze. Și ești o doamnă grasă!”

Meghan i-a zâmbit și, atingându-se pe burtica de gravidă, i-a răspuns: „O să accept complimentul!”

Fosta actrița a dezvăluit la începutul săptămânii că este însărcinată în șase luni și că va naște cel mai probabil în aprilie.

Citește și:
Kate Middleton nu a știut să-i răspundă unui copil la această întrebare despre Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people