Maye Musk, mama lui Elon Musk, doarme într-un garaj când își vizitează fiul în Texas. Care este motivul

Maye Musk a surprins cu declarațiile sale prin care susține că doarme într-un garaj atunci când își vizitează fiul miliardar în Texas.

Maye Musk, mama lui Elon Musk, doarme într-un garaj când își vizitează fiul în Texas. Care este motivul

Maye Musk a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale recente, prin care a dezvăluit locul atipic în care stă atunci când își vizitează fiul în Texas. Mama lui Elon Musk a susținut că doarme într-un garaj și a explicat și care este motivul.

Motivul pentru care Maye Musk doarme în garaj când își vizitează fiul

Cu toate că Elon Musk este considerat cel mai bogat om de pe planetă, acesta are o viziune diferită în ceea ce privește lucrurile materiale. Astfel, Maye Musk a explicat că locuința fiului său din Texas este în apropierea unui loc cu rachete, motiv pentru care ea „trebuie să doarmă în garaj” atunci când îl vizitează.

„Trebuie să dorm în garaj. Nu poți avea o casă luxoasă lângă un loc cu rachete”, a spus Maye Musk pentru The Times din Marea Britanie.

Deși Maye Musk nu a dat mai multe detalii despre cazarea ei neconvențională, ea a precizat pentru publicație că fiul ei nu este interesat de posesiunile materiale. „Nu”, a spus ea, „deloc în acest sens”. În prezent, mama lui Elon Musk locuiește într-un apartament din New York, unde preferă să își petreacă timpul plimbându-și câinele. De asemenea, pare să nu fie nici ea interesată de lucrurile materiale întrucât a declarat că preferă să îmbrace „haine vechi, o haină ponosită, o pălărie și ochelari negri” atunci când își desfășoară activitățile acasă.

„Locul meu nu este mare. Nu am nevoie de un loc de mare. Nu am nevoie de spațiu irosit, pentru că odată cu el vin și responsabilitățile. Mă simt ca și cum m-aș fi acomodat și le-am spus copiilor mei: „Acesta este cel mai frumos loc în care am locuit vreodată”, a mai declarat Maye Musk pentru publicație.

Elon Musk, despre proprietatea pe care o deține

Pe de altă parte, Elon Musk declarase în luna aprilie că „nici măcar nu deține o casă în acest moment” și că stă „la un prieten”. El chiar a scris pe Twitter în iunie 2021 că locuința sa principală este o Boca Chica de 50.000 de dolari pe care o închiriază de la SpaceX, potrivit Business Today.

„Casa mea principală este literalmente o casă de 50.000 de dolari în Boca Chica/Starbase pe care o închiriez de la SpaceX. Este destul de grozavă totuși. Singura casă pe care o dețin este casa de evenimente din Bay Area. Dacă aș vinde-o, casa ar fi mai puțin folosită, cu excepția cazului în care ar fi cumpărată de o familie mare, ceea ce s-ar putea întâmpla într-o zi.”, a spus Elon Musk pe Twitter.

Citește și:
Red carpet la VMA 2022: cele mai neinspirate ținute

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people