Maurice Munteanu: „Nu-mi place moda, îmi place luxul, dar asta e o diferență”

Maurice Munteanu: „Nu-mi place moda, îmi place luxul, dar asta e o diferență”

Maurice Munteanu este fashion editor la revista ELLE, dar și jurat la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi, „Bravo, ai stil'. Este pasionat de filme, de teatru, de cărți și s-a îndrăgostit iremediabil de modă datorită mamei sale, care obișnuia să poarte ținute de seară impecabile.

Designer și blogger, Maurice este de părere că nu există nicăieri în lume o școală care te face stilist sau fashion editor, iar asta pentru că ține de educație, de practică, dar și de cât de dispus ești, în viață, să vrei să muncești. Pentru Maurice Munteanu, contează mult dorința permanentă de a învăța.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, designerul a vorbit despre meseria sa.

„Eu nu sunt critic de modă. Pe mine nu mă interesează moda. Pe mine mă interesează moda într-un fel pervers. Moda este un instrument care vorbește concret despre slăbiciunile oamenilor. Interesul meu nu este o rochiță. Mă doare undeva de cum arată o rochiță. Poate să fie urâtă sau frumoasă, dar ce înseamnă, până la urmă, asta? Nu rochița e problema, mesajul e problema. Ce faci cu informația aia. De ce prin rochița aia tu ajungi să însemni ceva? Nu-mi place moda, îmi place luxul, dar asta e o diferență. Îmi plac lucrurile care, la un moment dat, vorbesc singure despre ele (…). Pot analiza greșeli, ține de meseria mea, și știu despre ce vorbesc. Mă obseda Dior, de exemplu (…). Eu sunt un cetățean, sunt un om care, atunci când e întrebat sau nu, spune ce crede', a povestit Maurice Munteanu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people