Mama lui Meghan Markle speră să pună capăt conflictului dintre familia regală și tatăl Ducesei

Fie că e vorba de anumite decizii radicale pe care trebuie să le iasau nu mai știe cum să iasă dintr-o situație, Meghan Markle apelează de fiecare dată la sfaturile prețioase pe care mama ei, Doria Ragland, i le dă.

Mama lui Meghan Markle speră să pună capăt conflictului dintre familia regală și tatăl Ducesei

Se pare că așa stau lucrurile atunci când ești Ducesa de Sussex, cea care s-a măritat cu Prințul Harry, iar familia discută cu presa până și detaliile private.

Meghan Markle crede cu tărie că mamele pot rezolva absolut orice. Aparent, Meghan o sună pe Doria, mama ei, pentru a interveni și a vorbi cu tatăl ei, Thomas Markle, în speranța că va rezolva conflictul care se află între cei ei. Doria, care este persoana care menține legătura între Meghan, tatăl ei și frații ei vitregi, încearcă să facă tot posibilul să rezolve aceste probleme din familie.

A devenit atât de jenant pentru Meghan', a declarat un prieten al Ducesei. „Este un subiect sensibil la care toată lumea se gândește, chiar și atunci când este cu oameni pe care nu-i cunoaște foarte bine. Ceea ce o frustrează pe Meghan cel mai mult este faptul că tatăl ei nu pare că-și asume responsabilitatea pentru acțiunile pe care le face, ca și cum nu l-ar afecta acest lucru'.

„Ei bine, ea este afectată de faptul că îi pune într-o lumină proastă familia', a declarat sursa. „Mai ales prin faptul că face totul public. Iar cel mai rău este că vorbește cu presa, chiar dacă ea își dorește ca tatăl ei să stea cât mai departe de presă. Cu cât vorbește mai mult despre familia regală, cu atât ea vrea să se îndepărteze'.

Se pare că Meghan a fost destul de reticientă în ceea ce privește implicarea mamei ei, Doria, în această dramă, dar acum nu mai are nicio variantă și o roagă să intervină, în speranța că nu se vor complica și mai mult lucrurile. Până acum, mama lui Meghan nu a fost implicată, dar lucrurile se pot schimba atunci când se vor vedea față în față.'

„Meghan este pregătită să nu-și lase mama implicată în toată această dramă. Dar dacă cineva trebuie să clarifice problemele dintre cei doi, acea persoană este Doria. Meghan este chiar deschisă la posibilitatea ca mama ei să facă lumină în acest sens'.

Citește și:
Thomas Markle are o nouă strategie pentru a atrage atenția fiicei sale, Meghan Markle

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people