Macaulay Culkin vorbește despre relația de prietenie „absolut normală” dintre el și Michael Jackson

Actorul Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre relația de prietenie pe care a avut-o cu Michael Jackson.

Macaulay Culkin vorbește despre relația de prietenie „absolut normală” dintre el și Michael Jackson

Macaulay Culkin a fost invitat să vorbească în podcast-ul lui Michael Rosenbaum, Inside of You, iar pe parcursul conversației de o oră, cei doi au abordat subiecte precum cariera de succes a actorului, care a luat amploare la o vârstă foarte fragedă, și prietenia cu Michael Jackson.

„A reușit să ajungă la mine pentru că se întâmplau multe lucruri cu mine, mari și repede, și cred că s-a identificat cu ele”, a spus Macaulay, explicând că cei doi au devenit prieteni după succesul din „Home Alone”. „La sfârșitul zilei, este aproape ușor să spui că era ciudat sau oricum, dar nu a fost așa, pentru că avea sens. La sfârșitul zilei, eram prieteni.”

Actorul a continuat spunând că oamenii credeau că prietenia lor era ciudată pentru că Michael Jackson purta titlul de „cea mai faimoasă persoană din lume”. „Nimeni altcineva din școala catolică nu avea idee prin ce trec, iar el a fost acea persoană care a trecut prin aceeași experiență și voia să se asigure că nu sunt singur”, a explicat Macaulay, descriindu-l pe Regele muzicii pop drept „amuzant” și „amabil”.

„Pentru mine, este atât de normal și obișnuit. Știu că este ceva foarte mare pentru ceilalți, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală.” Macaulay Culkin este nașul celor trei copii ai lui Michael Jackson, menționând însă că nu vrea să vorbească despre ei, fiind și foarte protector cu Paris Jackson. „Vă voi avertiza acum, sunt foarte protector cu ea, așa că aveți grijă”, a spus actorul anul trecut, într-un interviu.

Citește și:
Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people