Lourdes Leon, fiica Madonnei, a pășit pentru prima dată pe catwalk în calitate de model

Lourdes Leon, fiica Madonnei, și-a făcut debutul în cariera de model, ea defilând pentru Gypsy Sport.

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a pășit pentru prima dată pe catwalk în calitate de model

Madonna este o apariție importantă la cele mai importante evenimente din lumea modei (de exemplu MET Gala), iar fiica ei îi calcă pe urme. De-a lungul timpului, Lourdes a avut câteva apariții în campaniile unor branduri, însă în cadrul Săptămânii Modei de la New York ea și-a făcut debutul pe catwalk.

Lourdes Leon a defilat în show-ul Gypsy Sport. Ea a purtat un sutien cu scoici și o pereche de jeans cu talie foarte joasă, lăsând la vedere și lenjeria neagră. Look-ul a fost completat de o pereche de sneakerși și accesorii precum o pereche de ochelari de soare și frunză de palmier.

https://www.instagram.com/p/Bnmp12hFnm3/?tagged=lourdesleon

View this post on Instagram

#runway

A post shared by Lourdes Leon (@lourdesleon_official) on

Aceasta este prima dată când fiica Madonnei defilează pe podium, însă ea a participat în calitate de spectator la Săptămâna Modei de la New York în 2016, când a fost prezentă alături de mama ei la show-ul Alexander Wang. Lourdes a mers atunci și la after party-ul #WangFest la care au participat numeroase alte modele.

https://www.instagram.com/p/Bnl2q5nCLii/?tagged=lourdesleon

Fiica Madonnei a apărut până acum și în campania pentru parfumul Pop, lansat de Stella McCartney, precum și în campania pentru colaborarea Converse MadeMe.

View this post on Instagram

@stellamccartney ❤️❤️❤️

A post shared by Lourdes Leon (@lourdesleon_official) on

Lourdes Leon este fiica cea mai mare a Madonnei. Ea a urmat cursurile Universității Michigan, la fel ca mama sa. Madonna mai are alți cinci copii, Rocco Ritchie, în vârstă de 18 ani, fiu pe care îl are alături de Guy Ritchie și alți patru copii adoptați din Malawi: David, în vârstă de 12 ani, Mercy James, în vârstă de 12 ani, gemenele Estere și Stella, în vârstă de 6 ani.

https://www.instagram.com/p/BlTGxO8Atma/?utm_source=ig_embed

Citește și:
Imagini de colecție cu Madonna alături de cei 6 copii ai săi, în Malawi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people