Lidia Buble, despre cum își va petrece sărbătorile (VIDEO)

Prezentă la ELLE Style Awards, Lidia Buble ne-a dezvăluit planurile sale pentru sărbători.

Lidia Buble, despre cum își va petrece sărbătorile (VIDEO)

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite celebrități locale, o cântăreață care a cunoscut succesul devreme și care a reușit, în ultimii ani, să se mențină în topuri prin piesele pe care le-a lansat și care au reușit să ajungă la inimile fanilor ei. Cântăreața a fost prezentă la evenimentul ELLE Style Awards – unde a abordat o ținută îndrăneață, care a fost îndelung comentată pe rețelele de socializare.

Pentru Lidia Buble, celebritatea a venit atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia' și „Noi simțim la fel' au devenit extrem de populare atât pe radiourile din România, cât și din străinătate, și au strâns multe milioane de vizualizări pe YouTube.

Fiică de pastor penticostal, Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați, și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva. Tot la Deva plănuiește să își și petreacă sărbătorile de iarnă, alături de familie.

„De sărbători mă duc acasă la Deva, cu frații mei, o să fiu cu nepoții, 30 de nepoți, a declarat ea. Pentru ea, cel mai important lucru este să își petreacă sărbătorile alături de familie, pentru care a început deja să pregătească cadourile. Însă, spune Lidia Buble, pentru ea e mai important să dăruiască decât să primească daruri de Crăciun. „Bucuria celor din jur mă împlinește, ne-a dezvăluit ea.

În tradiția penticostală, ea va merge la biserică alături de familie, unde vor cânta împreună și vor recita poezii. Din programul său de sărbători nu lipsește nici pregătirea mâncărurilor tradiționale, alături de mama ei, dar nici colindatul.

Cel mai recent single semnat de Lidia Buble, Lacătul și femeia, a strâns deja peste două milioane de vizualizări pe contul de YouTube al artistei.

Vezi mai multe despre planurile de sărbători ale Lidiei Buble în materialul video de mai jos.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a are o „perioadă dificilă', din cauza scandalului în care e implicat fiul ei, Prințul Andrew

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video