Liam Hemsworth are o nouă iubită?

Se pare că Liam Hemsworth are o nouă iubită, de data aceasta fiind vorba despre un model.

Liam Hemsworth are o nouă iubită?

Dacă în octombrie Liam Hemsworth părea că începe o nouă relație cu actrița Maddison Brown, acum actorul le-a prezentat-o părinților pe Gabriella Brooks, fanii fiind convinși că ea este noua iubită a acestuia.

Liam și Gabriella au fost fotografiați vineri în Byron Bay, Australia, modelul îmbrățișându-i pe părinții actorului. Cei patru au mers împreună la un restaurant, însă până acum reprezentații celor doi nu au confirmat faptul că ei formează un cuplu.

Această relație vine la patru luni după despărțirea de Miley Cyrus. „Liam și Miley au decis să se despartă. Mereu evoluând, în deplină schimbare ca parteneri, dar și individual, ei au decis că acesta este cel mai bun lucru pentru ei, pentru a se concentra pe carieră.”

Liam a vorbit o singură dată despre despărțirea de Miley în august, când a postat o imagine pe Instagram, confirmând despărțirea. Tot în august actorul a depus actele pentru divorț.

O sursă a vorbit în toamnă și despre relația cu Maddison. „Liam ia lucrurile ușor, însă este cu adevărat interesat de ea”. Cei doi s-au cunoscut prin prietenii comuni și păreau foarte fericiți în imaginile apărute în presă cu cei doi.

Citește și:
De ce Liam Hemsworth nu mai este interesat de noile relații ale lui Miley Cyrus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people