Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și Meghan Markle

Atât Prințesa Diana cât și Meghan Markle au părăsit familia regală britanică, dar asemănările dintre cele două nu se opresc aici.

Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și Meghan Markle

Deși nu s-au cunoscut niciodată, sunt destule asemănări între Meghan Markle și regretata Prințesă Diana, care a murit într-un accident de mașină pe când avea doar 36 de ani.

După ce a divorțat de Prințul Charles și a părăsit familia regală, Prințesa Diana și-a dorit o viață în lumea showbiz-ului, ca și foștii duci de Sussex, despre care se spune că propun diverse proiecte în acest sens. Pentru Meghan Markle nici nu ar fi ceva mai nou, ea fiind binecunoscută pentru rolul din serialul Suits.

Conform expertului regal Howard Hodgson, Prințesa Diana s-a aflat chiar un an de zile în negocieri cu Kevin Costner, care ar fi vrut ca aceasta să-și joace propriul rol în continuarea filmului The Bodyguard. Despre asta, Hodgson a scris în biografia Charles – omul care va fi rege: „Acceptase 30 de pagini de scenariu scrise special pentru ea și chiar a luat cina cu șefii mari de la Warner Brothers. Dată fiind dependența ei de celebritate, cu siguranță a fost tentată să accepte acest rol.”

Iar în ceea ce o privește pe Meghan Markle, aceasta a crescut practic pe platourile de filmare. Tatăl ei lucra ca director de imagine la tot felul de seriale astfel că, timp de zece ani, Meghan mergea după școală la filmările de la Married…With Children. Cei care își mai amintesc serialul probabil că sunt de acord că acesta nu era însă mediul cel mai potrivit în care să crească un copil.

Meghan Markle a vorbit despre această experiență în cadrul emisiunii The Late Late Show: „E un loc destul de depravat pentru o fetiță, cu atât mai mult una care studia la Școala Catolică, pentru că veneam în fiecare zi acolo îmbrăcată în uniformă.” Aceasta a avut mai multe roluri în seriale înainte de a renunța la actorie pentru a se căsători cu Prințul Harry.

Citește și:
Prințul Harry și Prințul William, gest impresionant în amintirea mamei lor, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people