Larry King și-a pierdut doi copii în doar trei săptămâni

Doi dintre copiii celebrului prezentator TV Larry King au murit recent, la o distanță de doar trei săptămâni unul de celălalt.

Larry King și-a pierdut doi copii în doar trei săptămâni

Celebrul moderator TV Larry King a declarat că doi dintre copiii săi au murit la distanță de doar trei săptămâni unul de celălalt.

Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a decedat la sfârșitul lunii iulie din cauza unui atac de cord, iar fiica sa, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, a murit  săptămâna trecută „la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar”, a scris King pe Facebook, potrivit CNN.

„Cu tristețe și cu inima frântă, anunț pierderea celor doi copii ai mei, Andy King și Chaia King. Amândoi erau suflete bune și blânde și le vom simți lipsa. Niciun părinte nu ar trebui să își îngroape copilul. Eu și familia mea vrem să vă mulțumim pentru gândurile bune și urările transmise. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și discreție pentru a ne vindeca rănile. Vă mulțumesc că respectați asta”, a fost mesajul pe care King l-a transmis.

În 1997, Larry King și fiica sa, Chaia, au scris o carte pentru copii intitulată Ziua tatălui, ziua fiicei”, în care au povestit experienţele prin care au trecut în urma divorţului.

Mama celor doi a fost Alene Atkins, cu care Larry King s-a căsătorit în 1961. La scurt timp au divorțat, dar au decis să își unească din nou destinele în 1967. Însă, nici atunci lucrurile nu au durat mai mult, cei doi despărțindu-se definitiv în 1971. Alene s-a stins în viață în 2017.

King, în vârstă de 86 de ani, a fost căsătorit de-a lungul timpului cu șapte femei diferite. În urma acestor căsătorii, prezentatorul TV mai are încă alți 3 copii: Larry Jr. (58 de ani), Chance (21 de ani) și Cannon (20 de ani).

Din 1985 până în 2010, King a fost gazda emisiunii „Larry King Live” difuzată de CNN.  În prezent, acesta prezintă emisiunea „Larry King Now” de la Ora TV.

Citește și:
Omagiul emoționant adus de John Travolta și fiica lui, Ella, la o lună de la decesul lui Kelly Preston

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people