Lady Gaga nu reușește să se distanțeze de personajul ei din „A Star Is Born”

Lady Gaga a petrecut luni bune promovând filmul "A Star Is Born", vorbind despre personajul pe care îl interpretează, Allie, și despre cum a fost colaborarea cu partenerul ei din film, Bradley Cooper.

Lady Gaga nu reușește să se distanțeze de personajul ei din "A Star Is Born"

Potrivit unor surse citate de Us Weekly, Lady Gaga nu reușește să se distanțeze de personajul ei din „A Star Is Born”, nu așa de repede precum a reușit partenerul ei din film, Bradley Cooper, care a interpretat rolul lui Jackson Maine.

„Gaga și Bradley au o chimie incredibilă și au intrat complet în pielea personajelor atunci când au filmat”, a declarat sursa. „Cooper este pregătit să lase în trecut acest proiect, însă pentru Gaga lucrurile stau altfel. Nu se poate distanța de rol și încă are sentimente legate de personaj și simte lucrurile cu multă emoție”.

În ciuda chimiei pe care au dovedit-o atât pe marile ecrane, cât și în timpul interpretării live de pe scena Premiilor Oscar, Lady Gaga a ținut să lămurească săptămâna trecută toate zvonurile cu privire la o relație amoroasă între ea și Cooper. Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, iar acesta a întrebat-o ce crede despre zvonurile apărute.

După ce și-a dat ochii peste cap, gest care ne-a convins că nu se întâmplă nimic între ea și Bradley, artista a continuat prin a spune că „social media este toaleta internetului, iar ceea ce face culturii pop este groaznic”. „Oamenii au văzut iubire și, ghiciți ce, este exact ceea ce voiam să vedeți. Aceasta este o melodie de dragoste. Filmul „A Star is Born” este o poveste de dragoste”, a adăugat Gaga.

Deși în concertele ei Gaga preferă să piardă controlul când interpretează o melodie live, a știut că Bradley Cooper are o viziune despre cum ar trebui să fie duetul, din moment ce el a regizat filmul. „Din perspectiva interpretării, a fost foarte important pentru noi să avem o conexiune pe tot parcursul ei. Când cânți melodii de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă. Sunt un artist. Cred că am făcut o treabă foarte bună. V-am păcălit”, a continuat Lady Gaga, insistând că ceea ce s-a văzut pe scenă a fost doar actorie.

Citește și:
Cum și-a ales Lady Gaga numele de scenă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people