La 7 ani de la moartea lui Paul Walker, fiica lui îi aduce un omagiu emoționant

La șapte ani de la decesul neașteptat al tatălui său, Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, îi aduce un omagiu emoționant.

La 7 ani de la moartea lui Paul Walker, fiica lui îi aduce un omagiu emoționant

La 7 ani de la decesul neașteptat al tatălui său, Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, a postat o fotografie inedită în care apare alături de Paul Walker, actorul principal din seria filmelor Fast and Furious.

Imaginea postată de Meadow Walker pe contul ei de Instagram a primit aprecieri de la peste 500.000 de persoane. „O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker în descrierea ineditei imagini postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

În luna iunie fiica regretatutul actor Paul Walker, Meadow, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de cei trei copii ai lui Vin Diesel, Pauline, Similce și Vincent.

Ceea ce urmăritorii lui Meadow au remarcat a fost descrierea emoționantă a fotografiei, și anume „Familie pentru totdeauna.”

În luna aprilie, Meadow a dat publicității un video inedit în care apare alături de tatăl său, Paul Walker. Ea a declarat că nu se gândea să îl facă public, însă i s-a părut „momentul potrivit.” „Nu am crezut vreodată că voi împărtăși acest video. Dar pare momentul potrivit. Fiți buni. Vă iubesc. Rămâneți în siguranță”, spune Meadow în textul care acompaniază clipul postat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I never thought Id share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker) pe

În anul 2013, Paul Walker a murit în urma unui accident tragic de mașină în mijlocul fimărilor celui de-al șaptelea film, la vârsta de 40 de ani, la câteva săptămâni după ce fiica sa, Meadow, împlinise 15 ani. Vin Diesel, cel care a fost coleg cu Paul Walker în Fast & Furious, este extrem de apropiat față de familia regretatutul actor.

Citește și:
Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a câștigat primul său premiu BET

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people