Kylie Jenner, schimbare importantă de look

După ce a declașat un adevărat trend în ceea ce privește forma buzelor și și-a construit un imperiu prin vânzarea seturilor sale de rujuri, Kylie Jenner a declarat că va aborda un aspect natural.

Kylie Jenner, schimbare importantă de look

Într-o fotografie postată pe contul său de Instagram în care celebrează aniversarea de 8 ani a relației de prietenie cu Anastasia Karanikolaou, un fan a comentat că arată ca vechea Kylie aici, nu știu de ce', moment în care Kylie a răspuns că a renunțat la injecțiile cu acid hialuronic. Confesiunea vedetei de 20 de ani a fost primită cu entuziasm și complimente din partea celor care o urmăresc, bucuroși pentru aspectul său mai natural și mai tineresc.

Totodată, dacă ne uităm cu atenție la fotografie, încă nu pare că mezina familiei Kardashian-Jenner a renunțat de tot la injecții. Cu siguranță buzele ei sunt mai mici, dar arată mai pline decât în pozele făcute înainte de toate intervențiile cosmetice, acest fapt sugerând că buzele sale ori sunt într-un curs de micșorare naturală, ori sunt supuse la mai puține proceduri.

În mai 2015, Kylie a confirmat că este adepta injecțiilor cu acid hialuronic, după ce insistase ani la rând că doar își depășește conturul buzelor. Este doar o nesiguranță de-a mea și este ceea ce am vrut să fac. […] Am vrut să recunosc că mi-am mărit buzele, dar oamenii sunt atât de dornici să mă judece în legătură cu orice, încât am ocolit adevărul, dar nu am mințit' a declarat vedeta. În 2017, într-un episod al emisiunii Life of Kylie', aceasta a destăinuit motivul pentru care a luat această decizie, spunând că eram la unul dintre primele mele săruturi, iar tipul era ceva de genul «Nu credeam că ai săruta bine pentru că ai niște buze atât de mici». Mi-a fost foarte greu să aud asta'. Aceasta a continuat explicând că nu m-am simțit nici dezirabilă, nici drăguță. Chiar am vrut buze mai mari. Îmi depășeam conturul doar pentru a crea iluzia de buze mai mari. Și într-un final am realizat că asta nu ajunge. Am ajuns să îmi injectez buzele'.

Lucrurile sunt complet diferite însă când vine vorba de fiica ei, Stormi. Kylie a declarat că fetița sa de 5 luni are buze perfecte. Ea a dezvăluit faptul că este destul de sigură că le-a moștenit de la iubitul său, Travis Scott, Nu le-a luat de la mine, cred că tatăl ei le are'.

Citește și:
Kylie Jenner a dezvăluit care este rutina ei de make-up

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people