Kylie Jenner, criticată dur de fani pentru rutina ei de frumusețe

În caz că nu ai aflat până acum, Kylie Jenner a lansat o linie de produse cosmetice destinate îngrijirii tenului, intitulată Kylie Skin, iar fanii au deja păreri împărțite despre produsele acesteia.

Kylie Jenner, criticată dur de fani pentru rutina ei de frumusețe

Mai întâi, fanii au criticat faptul că linia de cosmetice include un scrub ce are în componență alune, considerat a fi foarte agresiv pentru ten, iar acum au reacționat într-un mod mai puțin flatant la un video în care Kylie apare spălându-se pe față folosind unul dintre produsele din linia ei de cosmetice.

În video-ul publicat pe contul de Instagram al brand-ului Kylie Skin, Kylie încearcă să demonstreze eficiența produselor sale, însă efectul a fost opus. În clip, tânăra apare aplicând spumă de curățare pe ten, se clătește apoi.. pentru câteva secunde.. și apoi își șterge fața cu un prosop alb. Poate că nimic nu pare anormal până aici, însă fanii au observat imediat că pe prosopul cu care Kylie s-a șters pe față apar urme consistente de fond de ten.

Ceea ce ar putea însemna doar două lucruri: fie produsele din linia Kylie Skin nu au efectul pe care aceasta îl promovează, fie Kylie nu știe cum să se spele corespunzător pe față, căci, oricât de eficient ar fi un produs, nu poate înlătura machiajul profesionist de pe toată fața în numai câteva secunde.

Mai jos poți vedea clipul despre care vorbim. Reacțiile fanilor au fost în mare parte de dezamăgire, dar alții au lansat diverse acuzații la adresa starului, spunând că despre produsele ei „sunt proaste”, „o înșelătorie” sau „o glumă proastă”. „Ea vinde produse pe care este foarte clar că nu le folosește” sau „Dacă ai de gând să înșeli oamenii, măcar ar trebui să încerci să faci o treabă bună” sunt doar două dintre reacțiile postate pe fani pe Twitter.


Citește și:
Kylie Jenner și-ar fi modificat cele mai recente poze în Photoshop, iar fanii au reacționat imediat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people