Kristin Davis, actrița din Sex and The City, a postat o fotografie de la Premiile Emmy, din care a exclus-o pe Kim Catrall. Aparent, războiul nu s-a sfârșit

Gestul ei, însă, nu a fost primit prea bine de fanii acesteia...

Kristin Davis, actrița din Sex and The City, a postat o fotografie de la Premiile Emmy, din care a exclus-o pe Kim Catrall. Aparent, războiul nu s-a sfârșit

Chiar atunci când credeai că s-au liniștit apele între cele patru eroine din serialul Sex and The City, Kristin Davis a reaprins fitilul, excluzând-o pe Kim Catrall dintr-o fotografia postată recent pe contul de socializare.

Cu ocazia Premiilor Emmy, Kristin Davis, care a interpretat-o pe Charlotte în franciza de succes, a pus o poză nostalgică pe Instagram de pe vremea când au câștigat ele Emmy-uri, mai exact din 2004. Însă, în poză apar doar trei dintre cele patru protagoniste, Kim Catrall (Samantha Jones) fiind lăsată pe dinafară.

Bineînțeles, postarea nu a fost trecută cu vederea, iar fanii au observat că ceva nu e în regulă și s-au sesizat în comentarii. Majoritatea au criticat-o pe Kristin pentru decizia de a alege o fotografie cu doar cele trei.

„Încep să înțeleg de ce Kim a decis să nu mai facă filme cu voi, doamnelor,” scrie într-un comentariu.

„Nu au câștigat Emmy-urile alea fără ea,” a mai continuat alt utilizator.

Mai devreme anul acesta, Kim a vorbit deschis despre cearta cu Sarah Jessica Parker și a subliniat faptul că nu va mai apărea într-un al treilea film Sex and The City, în ciuda așteptărilor fanilor. Mai târziu, a criticat-o pe Sarah pentru că și-a exprimat condoleanțele când fratele său, Chris, a murit în februarie.

„Faptul că continui să te bagi în seamă e o dureroasă aducere aminte de cât de crudă ai fost și ești cu adevărat,” a scris Kim. „Lasă-mă să fiu FOARTE clară. (Dacă nu am fost până acum) Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți scriu să-ți spun o ultimă dată să termini cu exploatarea tragediei noastre doar ca să îți recapeți ‘persona de fată bună’,” a continuat aceasta.

Kim a mai povestit cu Piers Morgan despre „relația toxică” cu colegele ei și a spus că Sarah „ar fi putut să fie mai drăguță” în legătură cu situația.

Ca răspuns, Sarah a mai încercat să îndrepte situația și a vorbit într-un interviu cu Vulture, unde a făcut-o și pentru colegele ei, Kristin Davis și Cynthia Nixon: „Noi trei ne-am împărtășit dezamăgirea că nu se va face un al treilea film, nu doar din partea noastră, dar și a echipei, și, de asemenea, a oamenilor care voiau să-l vadă. Dar trăim într-o țară liberă unde oamenii iau decizii și câteodată răspunsul este nu, și singurul mod de a reacționa la acesta este să-l respect.” a explicat Sarah. „Nu este nicio păruială, niciodată nu a existat o păruială. Nu m-am certat niciodată cu cineva în public și nici nu aș face-o.”

Noi în continuare mai avem o urmă de speranță că cele patru eroine, care au revoluționat discuția despre sexualitatea feminină la sfârșitul anilor ’90, se vor împăca și, poate… vom vedea și un al treilea film. Cine știe…

Citește și:
11 chestii deștepte despre sex pe care le-am învățat din Sex and the City

Foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people