Kristen Stewart vorbește despre relația cu Robert Pattinson și dorința lor de a avea o relație ascunsă de presă

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, iar acum actrița vorbește despre cât de dificil a fost să aibă cu relație cât mai protejată de atenția presei.

Kristen Stewart vorbește despre relația cu Robert Pattinson și dorința lor de a avea o relație ascunsă de presă

Kristen Stewart a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Robert Pattinson, cei doi formând în trecut unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood.

Kristen Stewart și Robert Pattinson au început o relație după ce au jucat împreună în primul film din seria „Twilight”, în 2018. Aceștia au format un cuplu din 2008, fiind împreună pe parcursul filmărilor pentru cele patru filme din franciză, iar Kristen a explicat de ce ei au preferat să aibă o relație ascunsă de presă.

„Când eu și Rob eram împreună, nu aveam un exemplu la care să ne uităm”, a declarat actrița pentru o revistă internațională. „Ne-au fost luate atât de multe, în încercarea de a controla un aspect, ne gândeam, ‘Nu, nu vom vorbi niciodată despre asta. Niciodată. Pentru că este al nostru.'”

Kristen și Robert s-au despărțit în iulie 2012, după ce în presă au apărut mai multe imagini în care actrița și regizorul filmului Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders, se sărută. Cei doi au încercat atunci să se împace, însă în anul următor despărțirea a fost definitivă.

Cei doi au mers mai departe, iar Kristen a explicat că a încercat să nu pună o etichetă asupra sexualității sale, dorind să se bucure de viață.

„Cred că mi-am dorit să mă bucur de viață. Și asta a devenit o prioritate dincolo de protejarea vieții, deoarece protejând-o, o distrugeam. Ce, nu poți ieși cu cine ai o relație? Nu poți vorbi despre asta într-un interviu?”, a spus actrița pentru aceeași publicație.

Aceasta a explicat că și-a dat seama că nu trebuie să răspundă acestor întrebări și nici nu trebuie să pună o etichetă în ceea ce privește sexualitatea ei. „Cred că toți ajungem într-un loc în care – nu știu, evoluția este un lucru ciudat – toți devenim foarte ambiguu. Și asta este un lucru minunat.”

În 2016, Kristen Stewart a vorbit despre relația cu Robert și despre presiunea publică de a avea în continuare o relație cu acesta în The New York Times Style Magazine . „Oamenii își doreau atât de mult ca eu și Rob să fim împreună încât relația noastră a devenit un produs. Nu mai era o viață reală și asta a fost groaznic pentru mine. Nu vreau să ascund cine sunt sau să ascund orice fac în viață. Pur și simplu nu vreau să devin parte a unei povești doar pentru divertisment”, a spus atunci actrița.

Citește și:
Robert Pattinson a vorbit despre modul în care „Twilight' i-a schimbat viața

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people