Kristen Stewart este pregătită să se căsătorească

Relația dintre Kristen Stewart și iubita sa, Dylan Meyer este tot mai serioasă, iar dovadă stă faptul că cele două se pregătesc să se căsătorească.

Kristen Stewart este pregătită să se căsătorească

Kristen Stewart i-a acordat un interviu lui Howard Stern, în care a spus că ea și iubita sa, Dylan Meyer, sunt pregătite să facă pasul cel mare!

Kristen a declarat faptul că abia așteaptă să facă acest pas, însă în același timp nici nu se grăbește: „Da, vreau să facem asta, dar cred că lucrurile bune se întâmplă rapid.” Cele două se cunosc de șase ani, însă ele au început să iasă de puțin timp. În această vară, ele au fost surprinse sărutându-se în New York, iar în acel moment cei mai mulți au speculat faptul că sunt împreună. Chiar dacă au trecut doar câteva luni de când relația lor a devenit publică, Kristen Stewart are deja gânduri serioase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P_U_L_C_Y (@p_u_l_c_y) pe

Kristen nu a dezvăluit care sunt planurile ei exacte de a o cere în căsătorie pe Dylan, care este scenaristă, („Nu pot să spun chiar acum pentru că va afla'), dar a spus că are câteva idei. „Am câteva planuri, care sunt foarte frumoase. Este destul de greu de zis. Sunt destul de impulsivă. În ziua în care am întâlnit-o, toate lucrurile s-au schimbat pentru mine. Vreau să fac acest lucru și să vorbesc despre asta, dar pur și simplu nu pot”, a spus ea.

Ea a adăugat faptul că i-a spus pentru prima dată că o iubește într-un moment cu adevărat neobișnuit. „Prima dată când i-am spus că o iubesc, eram într-un bar destul de urât, era târziu, iar prietenii ei erau acolo, au ieșit, iar eu i-am spus: „Oh, sunt atât de îndrăgostită cu tine.”

Kristen a adus în discuție și felul în care vede ea căsătoria și faptul că dorința de a se căsători nu este „legată de niciun fel de convenție, ci mai degrabă de ceea ce simți și când simți că e momentul. Nu mi se pare că are de a face cu un fel de standard patriarhal, dar sunt recunoscătoare pentru relația pe care o am și pentru prietenii și familia mea, care înseamnă mai mult pentru mine.”

Citește și:
Kristen Stewart vorbește despre relația cu Robert Pattinson și dorința lor de a avea o relație ascunsă de presă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people