Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Legendarul sportiv Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter la vârsta de 41 de ani.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Legendarul sportiv Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter care a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 10, în Calabasas, California.

Fostul superstar NBA, Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, știrea fiind confirmată de mai multe surse citate de KABC-TV din Los Angeles și TMZ.

Kobe Bryant s-a retras din activitatea sportivă în 2016, după 20 de ani alături de echipa de baschet Los Angeles Lakers, fiind considerat unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii.

În accidentul de elicopter au decedat cinci persoane și nu este cunoscut nici locul unde se îndrepta elicopterul, cine îl pilota sau identitatea celorlalte patru persoane aflate la bord. Din primele informații publicate de TMZ, după prăbușirea elicopterului care îi aparținea chiar lui Kobe Bryant, aparatul a explodat și niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit. Potrivit TMZ, soția celebrului sportiv, Vanessa, nu era printre persoanele aflate la bordul aeronavei.

Surse au mai precizat că principalul motiv al accidentului aviatic ar fi condițiile meteo, ceață densă, ceea ce a dus la lovirea elicoperului de un deal aflat în zona de nord a Malibu State Park. Din cauza exploziei, la locul prăbușirii elicopterului a izbucnit un incendiu de vegetație care a fost rapid stins de pompieri, în timp ce salvatorii încercau să găsească supraviețuitori printre victimele accidentului.

UPDATE:

Potrivit TMZ, una dintre victime este Gianna Maria Onore – aka GiGi – fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant.
Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa Bryant și au patru fete: Natalie, Gianna, Biank și Capri.

Citește și:
Rihanna, văzută în compania unui alt bărbat după despărțirea de Hassan Jameel

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people