Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit

Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit azi, 23 iunie, în Scoția.

Kit Harington și Leslie Rose s-au căsătorit astăzi, pe 23 iunie, în Scoția. Evenimentul are loc la aproape opt luni de la logodna celor doi.

Cei doi actori din serialul de succes Game of Thrones' au organizat o nuntă tematică, invitațiilor având timbre speciale, în serie limitată, inspirate de serial.

Kit Harington și Leslie Rose s-au căsătorit în Aberdeenshire, Scoția. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Rayne, iar recepția la Castelul Wardhill, care aparține familiei lui Rose Leslie de aproape 900 de ani.

De la nunta celor doi nu puteau lipsi colegii acestora din serial: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys), Sophie Turner (Sansa Stark), care a venit neînsoțită de iubitul ei, Joe Jonas și Maisie Williams (Arya Stark), precum și restul actorilor din Game of Thrones'. Potrivit unor zvonuri, Kit Harington a stabilit cu producătorii că toți actorii vor fi disponibili pentru nunta sa. Alte vedete prezente la eveniment sunt: Marcus Momford (acesta a venit deși este accidentat), Carey Mulligan alături de Jason Mumford, Ben Aldridge, Malin Akerman și Jack Donelly.

Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit, iar imaginile demonstrează că aceasta a fost cea mai fericită zi pentru cei doi!

Citește și:
Game of Thrones: cu cine formeaza un cuplu actorii in realitate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people