Keith Urban a publicat un mesaj emoționant pentru soția lui, Nicole Kidman, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie

S-au împlinit 12 ani de când Keith Urban și Nicole Kidman, unul dintre cuplurile noastre favorite, au spus „Da”.

Keith Urban a publicat un mesaj emoționant pentru soția lui, Nicole Kidman, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie

Keith Urban a distribuit pe una dintre platformele sale sociale un mesaj de dragoste pentru soția lui, actrița Nicole Kidman, cu ocazia aniversării lor.

Fotografia postată pe Instagram o arată pe Nicole dansând în timp ce soțul ei cântă la pian. Acesta a scris la descrierea pozei „12 ani în care sufletele noastre au dansat împreună. O aniversare fericită, babygirl. Te iubesc nespus de mult.'

Fanii celebrii ai cuplului, incluzând-o pe Reese Witherspoon, Kelsea Ballerini și actrița serialului Little Big Town, Karem Fairchild și-au exprimat urările de bine pentru cuplu în secția de comentarii a postării.

Cuplul adorabil s-a întâlnit pentru prima oară în 2005 la GDay LA, un eveniment dedicat australienilor. Aceștia s-au căsătorit pe 25 iunie, 2006 în Sydney. Cei doi au împreună două fetițe, micuța Sunday Rose în vârstă de 9 ani și Faith Margaret care are 7 ani.

Cele două vedete nu s-au ascuns niciodată și mereu au fost foarte vocali când a venit vorba de iubirea lor, fie cu aceste postări adorabile de pe Instagram sau cu declarații publice de dragoste.

Aceștia și-au împărtășit secretul unei căsnicii fericite de foarte multe ori – ei nu au petrecut niciodată mai mult de două săptămâni unul fără altul și au evitat să vorbească prin mesaje, cei doi preferând să se vadă față în față sau să vorbească la telefon.
Se pare că aceste lucruri au mers pentru celebrul cuplu deoarece par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citește și:
Cum arata fiicele cuplului Nicole Kidman & Keith Urban

Text: Victoria Lupascu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people