Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta pentru a doua oară

Katy Perry și Orlando Bloom nu se vor căsători prea curând deoarece ei și-au anulat nunta pentru a doua oară anul acesta.

Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta pentru a doua oară

Katy Perry a dezvăluit în cadrul unui interviu că a anulat nunta cu Orlando Bloom pentru a doua oară. Iar motivul îl reprezintă faptul că artista urmează să nască primul ei copil luna viitoare.

Katy Perry a mărturisit că planificarea nunții nu a decurs așa cum se aștepta. „Nu mai putem planifica nimic în 2020 deoarece toate planurile sunt anulate”, a declarat Katy Perry pentru publicația The Mirror.

Artista a spus și că la un moment dat, ea și Orlando Bloom se vor căsători. „Desigur, va avea loc în viitor, dar acum ne dorim să avem un copil sănătos. Și asta se va întâmpla curând!”

Înainte de aceste declarații făcute de Katy Perry, și Orlando Bloom a dezvăluit într-un interviu pentru The Times că planurile pentru nuntă au fost amânate din cauza coronavirusului. „Nu glumesc atunci când spun că virusul ar putea să aibă un rol în a ne ține în loc. Ar trebui să călătorim și nu vrem ca nimeni să se simtă inconfortabil”, a spus Orlando Bloom pentru The Times.

La începutul lunii decembrie, Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își amâne nunta. „Katy și Orlando Bloom au decis că este mai bine să amâne nunta pentru 2020. Ei plănuiesc o ceremonie cu adevărat specială și momentul nu s-a potrivit, în ceea ce privește locul unde își doresc să aibă nunta. Vor ca ziua nunții lor să fie incredibilă, nu își doresc să se grăbească cu planurile de nuntă și să treacă cu vederea peste unele detalii mici, dar importante”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Un prieten apropiat al actorului a mai adăugat la vremea respectivă că „Orlando și Katy vor ca totul să fie perfect de această dată și își doresc ca această căsătorie să fie ultima pentru ei.”

Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din anul 2016, iar cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației. Cei doi așteaptă acum primul lor copil, o fetiță.

Citește și:
De ce Gwyneth Paltrow limitează accesul copiilor săi la rețelele de socializare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people