Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta

Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își amâne nunta ce ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta.

Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta

Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își amâne nunta programată pentru luna decembrie, iar o sursă a declarat pentru HollywoodLife care este adevăratul motiv pentru care cei doi au luat această decizie.

„Katy și Orlando Bloom au decis că este mai bine să amâne nunta pentru 2020”, a declarat sursa. „Ei plănuiesc o ceremonie cu adevărat specială și momentul nu s-a potrivit, în ceea ce privește locul unde își doresc să aibă nunta. Ei vor ca ziua nunții lor să fie incredibilă, nu își doresc să se grăbească cu planurile de nuntă și să treacă cu vederea peste unele detalii mici, dar importante”.

„Ținând cont de faptul că ei discută despre a avea două petreceri de nuntă, există multe pregătiri de făcut și multe planuri de dus la bun sfârșit”, a mai completat sursa apropiată celebrului cuplu. „Ei sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și știu că vor fi împreună pentru toată viața așa că nu văd de ce ar trebui să se grăbească. Nunta va avea loc atunci când va fi momentul potrivit și cu siguranță va fi superbă”.

Un prieten apropiat al actorului a mai adăugat: „Orlando și Katy vor ca totul să fie perfect de această dată și își doresc ca această căsătorie să fie ultima pentru ei”. Katy Perry s-a despărțit în 2012 de fostul ei soț, actorul Russell Brand, în timp ce Orlando Bloom și modelul Miranda Kerr au divorțat în 2013.

„Pur și simplu vor ca totul să fie perfect, de la locul unde se va desfășura petrecerea, toți prietenii și familia să poată participa le ceremonie, rochia lui Katy să fie perfectă. Cam tot ceea ce ține de ce se întâmplă înainte de o nuntă, în timpul și după trebuie să fie perfect coordonat. Dragostea pe care și-o poartă unul altuia trebuie să se regăsească în această ceremonie, așa că este foarte important ca totul să fie perfect deoarece este un moment pe care amândoi îl așteaptă cu nerăbdare”.

Citește și:
Katy Perry este acuzată de hărțuire sexuală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people