Katy Perry & Orlando Bloom, fotografiați în ipostaze tandre în Capri

Relația celor doi este mai puternică ca niciodată, iar fotografiile suprinse în Capri dovedesc acest lucru.

Katy Perry & Orlando Bloom, fotografiați în ipostaze tandre în Capri

Katy Perry și logodnicul său, Orlando Bloom, au ales să își petreacă vacanța de vară în Europa. În ultima lună, celebrul cuplu a fost văzut în orașe precum Veneția sau Paris, iar pentru weekend, cei doi au ales o altă destinație însorită, și anume insula Capri.

Katy și Orlando au fost surprinși de către paparazzi pe un iaht luxos, unde se relaxau alături de mai mulți prieteni. Chiar dacă nu erau singuri, aceștia nu s-au sfiit să își arate dragostea. Cei doi s-au sărutat pasional și s-au strâns în brațe, dovedind încă o dată că relația lor este din ce în ce mai puternică.

După momentele tandre, aceștia au înotat în marea Tireniană. Katy a ales să poarte un costum de baie întreg, iar Orlando o pereche de pantaloni scurți într-o nuanță de roșu aprins.

Ulterior, cântăreața s-a schimbat într-o rochie lungă, cu un imprimeu floral.

Pe lângă prietenii apropiați, aceștia au fost însoțiți în vacanță și de fiica lor, Daisy Dove, dar și de Flynn, fiul lui Bloom și al Mirandei Kerr. Miranda și Katy au o relație extrem de apropiată, cele două vorbind adeseori în mod public despre familia lor modernă” și fericită.

În primăvara acestui an, cântăreața a avut o apariție pe Instagram Live, în care își arăta sprijinul pentru noua cremă din gama de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate”, a spus cântăreața despre modelul de 37 de ani.

„Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.” Katy a mai spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă.

Miranda și-a declarat în trecut afecțiunea pentru fostul ei soț și pentru noua lui parteneră. „O ador pe Katy și mă bucur că Orlando a găsit pe cineva care-i bucură inima”, a spus ea „pentru că, la urma urmei, cel mai important e ca Flynn să aibă niște părinți fericiți.”

Citește și:
Sarah Jessica Parker, apariție inedită pe plajă în Hamptons alături de gemenele sale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people