Katy Perry a leșinat pe platourile de filmare ale emisiunii American Idol

Katy Perry face parte din juriul emisiunii American Idol, iar recent a avut parte de o experiență foarte neplăcută.

Katy Perry a leșinat pe platourile de filmare ale emisiunii American Idol

Katy Perry face parte din juriul emisiunii American Idol alături de Luke Bryan și Lionel Richie și a trecut prin momente neplăcute în timpul celor mai recente audiții.

Într-un video publicat de revista People, Katy Perry și colegii ei din juriu au fost obligați să întrerupă filmările din cauza unor scurgeri de gaze cu potențial periculos.

„Nu vă miroase a gaz? Este destul de intens!”, spune Katy Perry, în timp ce colegul ei, Luke Bryan, le spune producătorilor: „Se simte un miros foarte puternic de gaz propan”.

Katy Perry este filmată în timp ce se ridică de pe scaun pentru a părăsi studioul și spune „Mă cam doare capul de la el. Este grav, chiar este grav”.

Pe măsură ce haosul se instalează printre echipa de filmare și concurenți, pe fundal se aud ambulanțe și la locul unde se desfășurau audițiile apar și pompierii.

„Nu este o glumă, chiar este o scurgere de gaze”, spune Luke Bryan. La scurt timp, se aude cum Katy Perry zice „Nu mă simt deloc bine” și apoi se prăbușește la pământ.

Cântăreața a ținut să își asigure fanii că acum nu are probleme de sănătate și că audițiile la American Idol au continuat fără probleme.

Artista se pregătește pentru nunta cu actorul Orlando Bloom, programată pentru luna decembrie iar ulterior amânată dintr-un foarte bun motiv.

„Katy și Orlando Bloom au decis că este mai bine să amâne nunta pentru 2020”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife. „Ei plănuiesc o ceremonie cu adevărat specială și momentul nu s-a potrivit, în ceea ce privește locul unde își doresc să aibă nunta. Ei vor ca ziua nunții lor să fie incredibilă, nu își doresc să se grăbească cu planurile de nuntă și să treacă cu vederea peste unele detalii mici, dar importante”.

„Ținând cont de faptul că ei discută despre a avea două petreceri de nuntă, există multe pregătiri de făcut și multe planuri de dus la bun sfârșit”, a mai completat sursa apropiată celebrului cuplu. „Ei sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și știu că vor fi împreună pentru toată viața așa că nu văd de ce ar trebui să se grăbească. Nunta va avea loc atunci când va fi momentul potrivit și cu siguranță va fi superbă”.

Citește și:
Prințul Charles i-a cerut lui Katy Perry să le cânte plantelor sale… și ea a fost de acord

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people