Kate Middleton l-a dus pe Prințul George la școală la doar o zi după nașterea Prințului Louis

Kate Middleton ne uimește din nou. Se pare că Ducesa de Cambridge l-a dus pe Prințul George la școală la doar o zi după nașterea Prințului Louis.

Kate Middleton l-a dus pe Prințul George la școală la doar o zi după nașterea Prințului Louis

Kate Middleton a părăsit maternitatea la doar câteva ore de la nașterea Prințului Louis, arătând impecabil. Evident, toată lumea a fost uimită de acest lucru, însă se pare că Ducesa de Cambridge a surprins pe toată lumea și ziua următoare, ea fiind cea care l-a dus pe Prințul George la școală.

„Kate a fost văzută lasându-l pe fiul ei la școală în dimineața de după nașterea celui de-al treilea copil, Prințul Louis”, a declarat Rebecca English, corespondent Daily Mail.

Aceasta a adăugat că Ducele și Ducele de Cambridge fac tot ce pot pentru a-și duce copiii la școală la fel ca restul părinților. Prințul George, în vârstă de cinci ani, merge la St. Thomas’s Battersea, în timp ce Prințesa Charlotte, în vârstă de trei ani, merge la Willcocks Nursery School.

Kate Middleton a lipsit însă de la prima zi de școală a Prințului George, ea suferind în acea perioadă de grețuri matinale severe, fiind însărcinată cu Prințul Louis. Deși în această zi specială doar Prințul Williams a fost alături de adorabilul George, Kate s-a revanșat cu siguranță.

Ducesa de Cambridge se află în continuare în concediu de maternitate, fiind o tradiție ca femeile din familia regală să aibă o pauză de șase luni de la angajamentele oficiale. Cu toate acestea, ea nu a lipsit de la cele mai importante evenimente, nunta Prințului Harry, Trooping the Colour, aniversarea Royal Air Force, precum și finala Wimbledon.

Familia Prințului William s-a bucurat săptămâna trecută și o de vacanță în Mustique, o insulă privată din Caraibe.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, prima vacanță alături de copii pe Insula Mustique

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people