Kate Middleton ar fi încercat să îi împace pe Prințul William și Prințul Harry

Se pare că Ducesa de Cambridge a încercat să intervină între Prințul William și Prințul Harry, sperând ca aceștia să se împace.

Kate Middleton ar fi încercat să îi împace pe Prințul William și Prințul Harry

În urmă cu o săptămână Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor să renunțe la statutul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, veste care i-a șocat pe apropiați.

Prințul William și Regina Elisabeta a II-a s-au simțit dezamăgiți de decizia lor, iar Kate Middleton a fost „rănită profund”. Însă, potrivit expertului în familia regală, Katie Nicholl, Ducesa de Cambridge a încercat să aducă pacea între soțul ei și Prințul Harry.

„Știm că au existat tensiuni în familie, dispute și conflicte în spatele scenei. Cred că dincolo de toate acestea, Kate a încercat să îi împace. Amintiți-vă că în trecut ea și Harry erau incredibil de apropiați. Ea, Harry și William erau un trio special și cred că își dorește să repare această ruptură dintre ei.”

Totodată, Katie Nicholl consideră că relația dintre Prințul Harry și fratele lui se va repara. „Cândva, în viitor, cei patru se vor apropia din nou, dacă nu pentru ei, pentru copiii lor, pentru că… copiii familiei Cambridge l-au întâlnit pe Archie doar de câteva ori. Cred că asta se datorează faptului că Ducii de Sussex locuiesc în Windsor, iar Ducii de Cambridge în Londra”, a spus aceasta.

„Acum că Ducii de Sussex vor petrece o bună perioadă a anului în altă țară, trebuie să te întrebi, cum se va forma această legătură între verișori? Harry a fost foarte apropiat de verișorii săi. A fost întotdeauna dorința lui ca proprii copii să fie apropiați de copiii lui William.”, a adăugat Katie.

„Cred că toată lumea speră că ei pot lăsa în urmă această perioadă dificilă, pot uita problemele și îi pot lăsa pe verișori să petreacă timpul împreună atunci când se află în aceeași țară”, a completat aceasta.

Citește și:
Cum a reacționat Prințul William când a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor să se îndepărteze de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people