Kate Middleton a fost profund dezamăgită că Prințul William nu a cerut-o în căsătorie în această zi specială

Dacă urmărești familia regală britanică din 2007, probabil că și tu ai așteptat cu entuziasm logodna dintre Prințul William și Kate Middleton.

Kate Middleton a fost profund dezamăgită că Prințul William nu a cerut-o în căsătorie în această zi specială

Fanii familiei regale erau convinși că, după o relație de câțiva ani, Prințul William o va cere în căsătorie pe Kate de ziua ei, pe 9 ianuarie, când aceasta împlinea 25 de ani. Paparazzi au urmărit-o îndelung pe Kate în acea zi, în speranța că vor putea fotografia inelul de logodnă. Din nefericire, cu toții s-au înșelat amarnic.

În documentarul din 2011, „Kate Middleton: Biography”, expertul regal Katie Nicholl a explicat că adevărul a fost cu totul altul. „William nici măcar nu a luat în considerare ca ziua lui Kate să fie cea în care el va face mult așteptata cerere în căsătorie. Ceea ce auzeam de la sursele mele era că relația dintre cei doi era oarecum dificilă. Prințul William simțea presiunea din partea presei și din partea tuturor celor din jur în legătură cu acest pas. El era dedicat carierei sale militare, voia să facă alte lucruri în loc să fie alături de Kate.”

Nu numai că William nu a cerut-o în căsătorie pe Kate în acea zi, dar la scurt timp după eveniment, acesta a anunțat-o că vrea să ia o pauză de la relație. Richard Palmer, corespondent regal, a vorbit cu cei de la Daily Express, spunându-le că „Will a sunat-o pe Kate în acea primăvară pentru a-i spune că vrea să ia o pauză. A fost devastată, era foarte supărată din această cauză.”

Ne bucurăm, totuși, că cei doi au reușit să-și rezolve problemele și să se întoarcă la viața de cuplu.

Citește și:
Meghan Markle i-a scris o scrisoare emoționantă tatălui său, Thomas Markle, după nunta regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people