Kate Hudson a născut o fetiță și i-a ales un nume adorabil

În luna aprilie, Kate Hudson și-a surprins fanii după ce a anunțat pe Instagram că va deveni din nou mamă și va avea o fetiță cu iubitul ei, Danny Fujikawa.

Kate Hudson a născut o fetiță și i-a ales un nume adorabil

Iată că vestea pe care fanii o așteptau a venit: Kate Hudson a născut o fetiță, iar numele pe care l-a ales pentru ea are foarte multă importanță pentru actriță și iubitul ei, Danny Fujikawa.

Kate Hudson a dezvăluit pe Instagram că fetița a venit pe lume pe 2 octombrie și că numele ei este Rani Rose Hudson Fujikawa. În postare, ea a inclus și motivul care a determinat-o să aleagă acest nume, precizând că primul prenume ale fetiței se pronunță „Ronnie” și nu „Rani”.

„Am decis să o numim pe fetița noastră Rani (pronunțat Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa”, a declarat Hudson pe Instagram. „Ron a fost un om foarte special care ne lipsește foarte mult. A o numi pe ea după numele lui este o onoare”.

Actrita a mai precizat că „Toată lumea se simte bine și este atât de fericită. Familia noastră vă mulțumește tuturor pentru toată dragostea și binecuvântările pe care ni le-ați trimis și vi le trimitem înapoi”.

https://www.instagram.com/p/BofAAF4BNz6/?taken-by=katehudson

Acesta este cel de-al treilea copil al lui Kate Kudson, primul cu actualul ei iubit, Fujikawa, cu care are o relație de mai bine de un an. Primul ei copil, Ryder Russell Robinson, s-a născut în 2004 și tatăl este fostul soț al actriței, Chris Robinson. În 2011, actrița a născut cel de-al doilea copil, Bingham Hawn Bellamy, al cărui tată este iubitul ei de atunci, solistul trupei Muse, Matt Bellamy.

Citește și:
Cum arată inelul de logodnă al lui Lady Gaga

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people