Kat Von D este însărcinată și a ales deja numele copilului

Kat Von D și soțul ei, Leafar Seyer, vor deveni în curând părinți, cei doi anunțând vestea prin intermediul unei postări pe Instagram.

Kat Von D este însărcinată și a ales deja numele copilului

Kat Von D s-a căsătorit în luna februarie cu Leafar Seyer, solistul trupei Prayers, și și-au surprins fanii anunțănd că vor deveni în scurt timp părinți.

Nu este nicio surpriză faptul că cei doi au ales să dezvăluie acest lucru pe rețelele de socializare, la fel au procedat și când au dezvăluit faptul că s-au căsătorit.

Prin imaginea postată pe Instagram, în care apare împreună cu soțul ei, Kat Von D a dezvăluit și faptul că vor avea un băiețel.

https://www.instagram.com/p/Bih_347HbF9/?utm_source=ig_embed

Seyer, în vârstă de 42 de ani, a postat pe contul lui de Instagram aceeași imagine și le-a spus fanilor și ce nume au ales pentru băiețelul lor. Este vorba de Leafar, care este numele de scenă al viitorului tată, și este, de fapt, numele Rafael citit invers.

Când credeam că am totul. Viața îmi dăruiește cea mai mare dintre bucurii! Așteptăm un copil și o să avem un băiețel', a scris Seyer pe Instagram. Te iubesc @thekatvond și sunt pregătit să fiu tată pentru fiul nostru Leafar. Îți mulțumesc iubirea mea, familia noastră este mereu pe primul loc'.

Kat Von D și Leafar Seyer, solistul trupei Prayers, s-au căsătorit în luna februarie și ea a anunțat acest lucru printr-o imagine pe Instagram, imagine în care se puteau vedea atât verighetele celor doi, cât și faptul că amândoi și-au asortat manichiura – neagră – și au aproape și aceeași formă de unghii.

„Azi, m-am căsătorit cu perechea sufletului meu, geamănul minții mele, cel mai bun prieten al meu', a scris atunci Kat Von D pe Instagram. Seyer a distribuit fotografia alăturându-i următorul text: „Azi, m-am căsătorit cu fata visurilor mele'. Ambele imagini mai erau însoțite de textul „Juntos en vida y en muerte' (Împreună în viață și în moarte – n.red).

https://www.instagram.com/p/Bfd7wQ9nBhb/?utm_source=ig_embed

Citește și:
Kat Von D s-a căsătorit, iar prima imagine de la ceremonie te va surprinde

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people