Kat Von D a devenit mamă, iar prima imagine cu băiețelul ei este adorabilă

Kat Von D și soțul ei, Rafael Seyer, au devenit părinți, cei doi anunțând vestea prin intermediul unei postări pe Instagram.

Kat Von D a devenit mamă, iar prima imagine cu băiețelul ei este adorabilă

Kat Von D s-a căsătorit în luna februarie cu Rafael Seyer, solistul trupei Prayers, iar acum au devenit părinții unui băiețel. Kat Von D a postat pe Instagram o imagine în care soțul ei, muzicianul Rafael Reyes, îl ține în brațe pe băiețelul lor. Ea a confirmat astfel și numele copilului: Leafar, care este numele de scenă al tatălui, și este, de fapt, numele Rafael citit invers.

Faceți cunoștință cu frumosul nostru băiețel, Leafar Von D Reyes. Mulțumim tuturor prietenilor + familiei + fanilor + celor care ne urmăresc pentru răbdarea de care au dat dovadă pentru ca noi să anunțăm venirea lui pe care am așteptat-o atât”, a scris Kat Von D în descrierea pozei care îi arată pe băiețelul și soțul ei, ambii îmbrăcați în negru, în timp ce pe fundal se poate observa un cărucior, bineînțeles, tot negru.

Kat Von D, în vârstă de 36 de ani, a vorbit și despre planurile pe care ea și soțul ei le au pentru primele săptămâni de la venirea pe lume a fiului lor. „Ca să fiu sinceră, eu și soțul meu, @prayers vrem să ne petrecem următoarele 40 de zile (al patrulea trimestru) pentru a ne concentra pe copilul nostru și pe relația noastră extraordinară pe care să o transformăm într-o relație extraordinară ca mamă și tată. Așa că vă rugăm să ne scuzați dacă nu vom fi pe aici în următoarea perioadă. Să știți că vă iubim pe toți și vă mulțumim pentru toate cuvintele voastre de dragoste + susținere”.

Citește și:
Kat Von D a sărbătorit nunta cu Leafar Seyer într-o atmosferă… incendiară

Foto: Arhiva revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people