Justin Timberlake și Baby Spice?! Trupa ‘N Sync dezvăluie secrete din anii 90 în emisiunea lui Ellen

Trupa ‘N Sync a jucat un joc de „Niciodată n-am...” în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres și anumite secrete au ieșit la iveală.

Justin Timberlake și Baby Spice?! Trupa ‘N Sync dezvăluie secrete din anii 90 în emisiunea lui Ellen

Trebuie să recunoaștem că jocul „Niciodată n-am…' („Never Have I Ever') este un mijloc perfect de a scoate la iveală secrete bine ascunse! De data aceasta, „victimele' au fost membrii trupei ‘N Sync care au jucat jocul în talk show-ul lui Ellen Degeneres.

Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone și Lance Bass, toți membrii trupei ‘N Sync au fost prezenți în emisiune și au răspuns la câteva întrebai mai indiscrete!
Așa am aflat că Joey și Chris au fost, la un moment dat, cu persoane care aveau de două ori vârsta lor, că toți au avut o aventură la bordul autobuzului de turneu sau că au uitat versurile vreunui cântec pe scenă!

Dar cel mai mare secret din anii 90 pe care l-am aflat din emisiunea lui Ellen a fost, poate, acesta: Justin Timberlake a fost, la un moment dat, cu cu cineva din trupa Spice Girls! Când Ellen a pus întrebarea, toți membrii trupei ‘N Sync au întors paletele din dotare pe partea cu „Nu am făcut asta'. Singurul care nu a întors-o, dându-se de gol, a fost Justin Timberlake!


Și dacă te întrebai cine este cea cu care a fost Justin Timberlake, află că Emma Bunton (Baby Spice) a fost întrebată anul trecut de către Grazia ce părere are despre zvonurile că ar fi avut, la un moment dat, o aventură cu Justin. La momentul respectiv, aceasta ar fi răspuns, râzând, „no comment'.

Credem că lucrurile sunt destul de clare chiar și așa!

Citeste si:
Cum arată spectaculosul penthouse al cuplului Justin Timberlake și Jessica Biel

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people