Julia Roberts povestește ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost surprinsă cu păr la subraț pe covorul roșu

Julia Roberts povestește într-un interviu recent despre apariția controversată la premiera filmului său, în 1999, pe care multe persoane au catalogat-o drept manifestație feministă.

Julia Roberts povestește ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost surprinsă cu păr la subraț pe covorul roșu

În 1999, Julia Roberts a avut o apariție controversată la premiera din Londra a filmului „Notting Hill”. Actrița și-a ridicat mâna pentru a-și saluta fanii prezenți pe covorul roșu, dezvăluindu-și axila neepilată. Îmbrăcată într-o rochie roșie din paiete, specifică anilor `90, Julia nu s-a simțit nici măcar un moment stânjenită, însă comentariile contradictorii au continuat să apară zile în șir de la eveniment. În timp ce unele persoane au blamat-o pentru neatenție, alte persoane au admirat-o pentru manifestația feministă și dărâmarea standardelor de frumusețe. 

Într-un interviu recent, Julia Roberts a povestit că nu a intenționat ca apariția ei să devină un statement și să rămână în istorie drept o manifestație feministă. Invitată în emisiunea Busy Tonight, actrița și-a mintit de acea premieră din urmă cu 20 de ani, spunând că părul său corporal nu a fost tocmai despre feminism, standarde de frumusețe sau ceva atât de semnificativ.

„Imaginea este încă vie în mintea mea, încă de la acea vreme. Nu mi-am estimat corect cam cât de lungă va fi mâneca rochiei, nu m-am gândit că voi face cu mâna fanilor sau că aceste două lucruri vor dezvălui lucruri personale despre mine. Deci nu a fost chiar un statement, ci doar o parte a statement-ului pe care îl fac ca și om pe acestă planetă, pentru mine”.

Reflectând asupra trecutului său în industria cinematografiei, Julia Roberts a vorbit și despre motivul pentru care nu vrea să mai joace în comedii romantice, în contextul noului său rol din thriller-ul psihologic, „Homecoming”. „Deși iubesc comediile romantice, câteodată nu se potrivesc cu un anumit punct al experiențelor din viață. Nu este despre vârstă, ci despre ceea ce oamenii știu că tu știi”, spune Julia.

Citește și:
Dakota Johnson, apariție controversată la premiera noului ei film

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people