Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, așa că nu ne-am mira dacă cei doi vor face în curând pasul cel mare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Ultima apariție a lui Jennifer Lopez ne-a făcut pe toți să sperăm că anul acesta o vom vedea pe celebra cântăreață îmbrăcând rochia de mireasă. Aceasta a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica sa, Emme, în Los Angeles, și chiar dacă vedeta era îmbrăcată într-o ținută stylish, un alt detaliu a atras atenția tuturor. Lopez purta un inel de dimensiuni considerabile, fapt ce i-a făcut pe fanii săi să creadă că ea și iubitul său, Ben Affleck, s-au logodit.

În plus, ultimele declarații ale artistei dovedesc faptul că cei doi au o relație serioasă și că lucrurile evoluează rapid.

„Mă simt atât de norocoasă și de fericită și de mândră că sunt cu el. E o poveste de dragoste frumoasă, care a primit o a două șansă”, a spus Jennifer Lopez într-un interviu acordat publicației People.

Actrița a recunoscut că scandalul mediatic pe care prima lor relație l-a stârnit i-a făcut să fie mult mai pregătiți de această dată și i-a învățat să gestioneze mult mai bine toată atenția de care au parte acum.

„Amândoi eram la modul: „Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem să se mai întâmple aceleași lucruri.” Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem într-un punct diferit al vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți”, a mărturisit Jennifer Lopez.

Aceasta a mai adăugat și că e dispusă să facă „orice e nevoie ca să protejez” relația „fericită și iubitoare” cu Affleck, deoarece pentru amândoi este una „sacră.”

„E foarte diferită de cea de acum mulți ani. O apreciem și o sărbătorim mai mult. Iar asta e frumos. Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat și primești o a doua șansă cu el? E un lucru rar, prețios, frumos și nu îl luăm ca pe ceva ce ni se cuvine.”

Lopez a mai mărturisit și că Ben Affleck este acum bărbatul la care a sperat și a visat dintotdeauna.

„Să vezi persoana, ființa umană, bărbatul care este astăzi, tatăl care este astăzi, partenerul… Este tot ce am știut că poate fi și tot ce am vrut să fie.”

Citește și:
Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, primele declarații după ce au anunțat că vor deveni din nou părinți

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people