Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se căsătoresc în vara acestui an și vor avea invitați neobișnuiți la nuntă

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene din acest an.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se căsătoresc în vara acestui an și vor avea invitați neobișnuiți la nuntă

După spectaculosul show pe care l-a susținut la Super Bowl, Jennifer Lopez se concentrează acum pe următorul mare eveniment din viața ei și, mai exact, nunta cu Alex Rodriguez.

O sursă a declarat pentru ET că „Jennifer și Alex intenționează să se căsătorească în această vară și abia așteaptă ziua cea mare. Ei fac deja totul împreună și se comportă ca un cuplu căsătorit, însă așteaptă cu nerăbdare ca totul să devină oficial”.

Mai mult decât atât, se pare că pe lista de invitați se află și foștii parteneri ai celor doi, precum fostul soț al lui Lopez, cântărețul Marc Anthony, și Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Rodriguez.

În ceea ce privește ceremonia și petrecerea de nuntă, se pare că cei doi „nu își doresc un eveniment extravagant. Nunta va fi superbă, însă nu imensă. Ei își doresc o ceremonie distractivă, o sărbătorire a dragostei lor, alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Copiii celor doi vor avea roluri importante în cadrul nunții”, a mai precizat sursa.

Până și Alex Rodriguez crede că zicala „Cu cât mai mulți, cu atât mai bine” se potrivește perfect atunci când vine vorba despre viitoarea lui nuntă cu Jennifer Lopez. Fostul jucător de baseball a fost invitat recent la emisiunea GMA 3: Strahan, Sara and Keke și a vorbit despre cum merg pregătirile pentru ziua cea mare.

„Când te gândești la planurile de nuntă iar partenera ta este Jennifer, tot ceea ce faci este să aprobi dând din cap”, a declarat, râzând, Rodriguez. „Nu știu unde va avea loc, nu știu ce o să port, nu știu nici când este. Pur și simplu o să apar la nuntă”.

Una dintre gazdele emisiunii a încercat să îl determine să dezvăluie mai multe detalii inedite despre nuntă și l-a întrebat despre preparatele pe care invitații le vor servi la petrecere și despre artiștii care vor concerta, însă nu a obținut niciun răspuns concludent. „Pot spune că foștii sunt invitați la nuntă. All-inclusive. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, a răspuns Rodriguez.

Lopez, în vârstă de 50 de ani, are doi gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony, iar tot la capitolul foști soți se încadrează și Ojani Noa (1997-1998) și Cris Judd (2001-2003). Și Rodriguez a mai fost căsătorit, în perioada 2002-2008, cu Cynthia Scurtis și împreună au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani.

Citește și:
Ținutele spectaculoase purtate de Jennifer Lopez și Shakira la Super Bowl 2020

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people