Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se bucură de o vacanță alături de copii în Israel

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au împărtășit cu fanii imagini din vacanța lor în Israel, aceștia fiind însoțiți și de copii.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se bucură de o vacanță alături de copii în Israel

Jennifer Lopez se află în turneul mondial „It’s My Party” și a avut concert în Israel, motiv pentru care a petrecut și o scurtă vacanță alături de copii și Alex Rodriguez.

Vinerea trecută, cei doi au publicat numeroase imagini din vacanță, arătându-le fanilor ce activități au avut în această vacanță.

„Reconectare cu credința și cu familia la Via Dolorosa și la biserica sfântului mormânt”, a scris Jennifer Lopez în descrierea mai multor imagini postate, în care apar și Max și Emme, în vârstă de 11 ani.

View this post on Instagram

Oh just riding a camel on a Saturday afternoon… #familyoutingsarethebest @arod

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex Rodriguez a postat și el o imagine cu fiicele sale, Natasha și Ella, dezvăluind că se simte minunat în prima lui vacanță în Israel. „Oamenii au fost minunați și au o energie. Mă voi întoarce cu siguranță și vă recomand să vizitați această țară incredibilă!”

View this post on Instagram

Jerusalem, you are unforgettable. What a perfect finale to our first trip to this beautiful land.

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Încă de începutul relației, în februarie 2017, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au concentrat pe unirea familiilor lor. „Copiii noștri se înțeleg foarte bine. Suntem amândoi din New York, suntem amândoi latini, amândoi avem peste 40 de ani, ne bucurăm de viață, dar ea este cea mai impresionantă și inteligentă persoană pe care am întâlnit-o”, a declarat în 2017 fostul jucător de baseball.

Jennifer Lopez a declarat despre Alex Rodriguez că este „un tată iubitor. Este o ființă generoasă cu familia sa, cu prietenii săi, cu mine. Este atent și dulce și capabil și responsabil și toate lucrurile pe care le-ai vrea de la un om”.

Cei doi ne-au obișnuit cu astfel de declarații, ei postând cele mai frumoase mesaje cu ocazia aniversărilor.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie un lucru pe care nu l-a făcut niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people