Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, felicitați pentru logodnă de Barack Obama printr-un gest inedit

Logodna lui Jennifer Lopez cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez a primit votul lui Barack Obama!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, felicitați pentru logodnă de Barack Obama printr-un gest inedit

Alex Rodriguez a recunoscut că, după ce a făcut public faptul că s-a logodit cu Jennifer Lopez, atât el cât și logodnica lui au primit numeroase felicitări și mesaje din partea prietenilor și a fanilor din întreaga lume.

Însă unul dintre mesaje este cu adevărat special, iar Alex Rodriguez l-a făcut public pe conturile sale de socializare.

El a postat o imagine în care apare un mesaj scris de mână, pe care l-a primit de la fostul președinte american Barack Obama.

Și, în cazul în care nu poți desluși scrisul, mesajul sună cam așa: „Jennifer & Alex – Eu și Michelle am vrut să vă felicităm pentru logodnă. După 26 de ani împreună, putem spune că indiferent ce provocări va aduce viața, a le împărți cu cineva pe care îl iubești face ca lucrurile să fie mai bune. Toate cele bune, Barack Obama”.

View this post on Instagram

This means the world to us. #44

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on


Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt în al nouălea cer de fericire după ce s-au logodit în timpul vacanței pe care au petrecut-o în Bahamas în urmă cu câteva săptămâni.

„Suntem cu adevărat fericiți”, a declarat Jennifer pentru revista People. „Tot ceea ce facem, noi facem împreună. Îmi cunoaște visele și aspirațiile și eu le cunosc pe ale lui și împreună simțim că suntem mai puternici… ne susținem constant unul pe altul în toate provocările individuale și ne gândim la toate lucrurile pe care le putem construi împreună”.

„Apreciem unde suntem acum în viețile noastre și acesta este aspectul de care ne bucurăm cel mai mult”, a completat Alex Rodriguez.

Citește și:
Jennifer Lopez face primele declarații despre logodna cu Alex Rodriguez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people