Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, va deveni mamă pentru prima oară

La un an de la căsătorie, Jennifer Gates și Nayel Nassar vor deveni părinți.

Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, va deveni mamă pentru prima oară

Jennifer Gates și soțul său, Nayel Nassar, vor deveni părinți pentru prima oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de celebrul cuplu pe conturile lor de Instagram.

„Recunoscători”, au scris cei doi de Ziua Recunoștinței, alături de două imagini. În prima dintre fotografii îi putem vedea pe Jennifer și pe Nayel, iar a doua ne prezintă un cadru cu burtica de gravidă a tinerei în vârstă de 25 de ani.

Nunta celor doi a avut loc în toamna anului trecut. Evenimentul a fost unul fastuos, care a costat două milioane de dolari, și pentru care fiecare dintre cei 300 de invitați a trebuit să facă dovada că s-a vaccinat și că a fost testat negativ împotriva Covid-19 în acea zi. Ceremonia și petrecerea au avut loc la casa miresei din North Salem, New York.

La nunta lui Jennifer Gates cu Nayel Nassar a cântat trupa Coldplay, iar mireasa a purtat trei rochii, cea principală fiind creată de Vera Wang, o preferată a celebrităților când vine vorba despre alegerea unei rochii cu adevărat specială. Mireasa a povestit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în organizarea evenimentului în plină pandemie, dar și în timpul divorțului dintre părinții săi:

„A fost un an dificil, atât pentru noi toți, cu pandemia, dar și pentru familia noastră. Dar dragostea noastră reciprocă a fost constantă. Faptul că am putut să ne sărbătorim nunta alături de cei mai apropiați prieteni și de familie a fost un vis devenit realitate”, a declarat aceasta.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Planurile pentru nunta lui Jennifer Gates au mers înainte în vreme ce mireasa a continuat să participe la cursurile facultății de medicină pe care o urmează, iar soțul său, călărețul Nayel Nassar, s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice, la care a participat sub steagul Egiptului. Evenimentul, care a inclus o ceremonie religioasă și una civilă, a fost pus la cale de Marcy Blum. Gates a povestit și că a cerut tuturor invitaților să fie vaccinați și testați:

„Am luat această decizie și le-am pus la dispoziție măști. Ne simțim incredibil de norocoși că am reușit să fim alături de cei dragi în siguranță. Știm că nu toți sunt la fel de norocoși, mai cu seamă că pandemia continuă să afecteze comunități întregi în SUA și în întreaga lume.”

Bill Gates a dansat alături de fiica lui pe piesa Can You Feel the Love Tonight, iar primul dans al acesteia cu soțul ei a avut drept fundal muzical piesa Yellow Lights, compusă de Harry Hudson, prieten al cuplului.

„Ceremonia a fost oficiată de un prieten de familie, iar noi ne-am scris singuri jurămintele. A fost un moment cu adevărat special și intim”, a mai povestit Jennifer Gates.

Citește și:
Controversă la Casa Albă după nunta nepoatei lui Joe Biden, Naomi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people