Dansul mirilor: o fotografie unică de la nunta fiicei lui Bill Gates

Jennifer Gates a împărtășit o fotografie unică de la nuntă, în care dansează alături de proaspătul său soț.

Dansul mirilor: o fotografie unică de la nunta fiicei lui Bill Gates

Jennifer, fiica lui Bill Gates, a împărtășit o nouă fotografie de la nunta ei cu Nayel Nassar, la o săptămână după ce s-au căsătorit la ferma familiei Gates, din comitatul Westchester, New York.

La nunta care a avut loc în weekend-ul trecut Bill Gates și Melinda French Gates au fost fotografiați împreună, semn că au lăsat deoparte orice disensiuni de dragul fiicei lor.

În fotografia postată de Jennifer, tânăra 25 de ani zâmbește larg în timp ce Nassar, în vârstă de 30 de ani, o îmbrățișează pe ringul de dans.

Meet me under yellow lights ✨”, a scris ea, folosind un vers din melodia Yellow Lights, pe care a ales să danseze în fața invitaților împreună cu Nassar.

Jennifer și soțul ei și-au început weekendul nunții cu un Katb el Kitab, ceremonia de căsătorie islamică, la care, potrivit Vogue, au luat parte doar membri apropiați ai familiei.

„A fost un an dificil, atât din cauza pandemiei, cât și pentru că familiile noastre trec prin niște etape”, a spus Jennifer, ai cărei părinți și-au finalizat divorțul în august. „Dar dragostea pe care ne-o purtăm a fost o constantă. A putea să ne facem nunta împreună cu cei mai apropiați prieteni și cu familia a fost un vis devenit realitate.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

La nuntă a cântat trupa Coldplay, iar mireasa a purtat trei rochii, cea principală fiind creată de Vera Wang, o preferată a celebrităților când vine vorba despre alegerea unei rochii cu adevărat specială.

Potrivit People, tortul miresei a fost o creație elegantă cu șase etaje, decorată cu flori, a renumitei Sylvia Weinstock, care, deși a ieșit la pensie, a revenit special pentru a face desertul dorit de Gates.

Tânăra a povestit și că a cerut tuturor invitaților să fie vaccinați și testați: „Am luat această decizie și le-am pus la dispoziție măști. Ne simțim incredibil de norocoși că am reușit să fim alături de cei dragi în siguranță. Știm că nu toți sunt la fel de norocoși, mai cu seamă că pandemia continuă să afecteze comunități întregi în SUA și în întreaga lume.”

Citește și:

Declarația surprinzătoare a lui Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan, cu puțin timp înainte de anunțarea divorțului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video