Jennifer Garner și Bradley Cooper, noul cuplu al Hollywood-ului?

Relația de prietenie dintre Jennifer și Bradley pare să se transforme în ceva mai mult de atât, afirmă surse apropiate celor doi.

Jennifer Garner și Bradley Cooper, noul cuplu al Hollywood-ului?

Pe Jennifer Garner și Bradley Cooper îi leagă o lungă și frumoasă relație de prietenie. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în timpul filmărilor de la serialul Alias, iar de atunci au continuat să fie din ce în ce mai apropiați. Însă, e posibil ca prietenia să se fi transformat în ceva mai mult? Deși nu există dovezi clare în acest sens, mărturiile surselor apropiate celor doi ne fac să credem că putem vorbi despre un nou cuplu în lumea Hollywood-ului.

„Sunt perfecți unul pentru celălalt. Întotdeauna s-au simțit confortabil unul cu celălalt, dar acum lucrurile sunt mai profunde. Sunt adorabili împreună”, a declarat o sursă pentru site-ul Star. Mai mult decât atât, aceasta confirmă faptul că cei doi ar forma un cuplu.

„Bradley și Jen au dus în sfârșit relația lor de lungă durată la un alt nivel și asta nu surprinde pe nimeni. Ies la întâlniri. Există o atracție mare între ei și sunt extrem de încântați”.

O altă sursă a declarat pentru site-ul Woman’s Day New Zealand că Bradley este primul bărbat față de care Jennifer s-a putut deschide după divorțul de Ben Affleck.

„A fost un iad pentru ea să îl piardă pe Ben – tatăl celor trei copii ai săi – mai ales fiindcă a muncit atât de mult pentru a-și salva căsnicia. Faptul că a putut să se destăinuie lui Bradley a ajutat-o să se simtă mai bine. Jennifer este extrem de încântată. Iar Bradley este un adevărat domn și arată din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului”.

După căsnicia cu Ben Affleck, Jennifer a avut o relație de aproape doi ani de zile cu John Miller, CEO al companiei CaliGroup. Însă, se pare că cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

„S-au despărțit înainte ca în Los Angeles să se impună măsurile de izolare. Jen și John au rămas prieteni, așa că există o posibilitate ca ei să se împace în viitor, dar pentru moment relația lor s-a sfârșit”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Știrea că Jennifer Garner și John Miller au decis să pună capăt relației a apărut la scurtă vreme după ce TMZ a dezvăluit fotografii cu actrița și Bradley Cooper pe o plajă din Malibu.

Citește și:
Ashley Benson și G-Eazy s-au logodit?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people