Jennifer Garner a avut parte de peripeții în călătoria cu caiacul din Suedia

Jennifer Garner este genul de mamă care le face pe toate de una singură și care jonglează cu cariera ei de actriță și creșterea celor trei copii.

Jennifer Garner a avut parte de peripeții în călătoria cu caiacul din Suedia

Însă Jennifer Garner a dezvăluit faptul că a dat de necazuri în timp ce se bucura de timpul petrecut alături de fiica ei, Violet, în vârstă de 12 ani. în timpul excursiei din Suedia.

Actrița de 46 de ani le-a împărtășit fanilor de pe Instagram o poză cu un apus din Suedia, la descrierea căreia explică faptul că excursia a luat o întorsătură destul de bruscă și au sfârșit prin a fi salvate.

Într-o excursie alături de fiica mea cea mare… Am reușit să ne pierdem cu un caiac? Da!' a spus actrița la descrierea pozei. Am vâslit atât de tare timp de 100 de ore și să ajungem în drumul vaselor de transport? Mă tem că da. A fost nevoie să fim salvate? Da.'

Jennifer s-a lăudat cu faptul că fiica ei a fost alături, adăugând la descrierea pozei de pe rețeaua de socializare faptul că fiica ei nu s-a plans niciodată.'

https://www.instagram.com/p/BmJh0xLho-6/?taken-by=jennifer.garner

Jennifer are custodia fiicei ei, Violet, pe care o are cu actorul Ben Affleck, de care a divorțat oficial în aprilie 2017, la doi ani de când și-au anunțat separarea. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani și continuă să le crească împreună pe fiica lor Violet, pe Seraphina de nouă ani dar și pe fiul lor, Samuel, de 6 ani. Se pare că celebrul cuplu de la Hollywood s-a despărțit din cauza unei legături pe care Ben ar fi avut-o cu bona copiilor, Christine Ouzounian.

Jennifer a fost deschisă cu faptul că era supărată să-și vadă familia separată, spunând în noiembrie 2017: Nu am ales această viață pentru mine sau pentru copiii mei. Nu am ales să fiu singură sau în această postură.'

De când s-au despărțit, Ben s-a mutat cu producătoarea show-ului „Saturday Night Live', Lindsay Shookus, în vârstă de 37 de ani, iar relația au făcut-o publică abia în iulie 2017.

Citește și:
Ce părere are Jennifer Garner de noua relație a lui Ben Affleck

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people