Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în culisele SAG Awards 2020, iar momentul a devenit viral

Brad Pitt și Jennifer Aniston au atras privirile tuturor la decernarea SAG Awards 2020, iar fanii celor doi au avut cele mai bune reacții.

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în culisele SAG Awards 2020, iar momentul a devenit viral

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost aseară prezenți la decernarea SAG Awards 2020. Cei doi au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat.

Cu toate că ei au negat de mai multe ori faptul că sunt mai mult decât buni prieteni, zâmbetul pe care Brad îl avea ne face să ne gândim dacă nu cumva ar exista o șansă de împăcare între cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Look who reunited backstage at the #sagawards. 📸: @gettyentertainment

O postare distribuită de Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) pe

O altă fotografie care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi a fost cea când Brad Pitt i-a prins mâna lui Jennifer. Și cu toate că nu suntem experți în limbajul corpului, trebuie să recunoaștem că aceste imagini ne dau speranțe că ei ar putea forma din nou un cuplu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A metaphor if weve ever seen one before. #SAGAwards (📷: Getty Images)

O postare distribuită de E! News (@enews) pe

În plus, un alt moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Brad Pitt a urmărit din culise discursul pe care Jennifer Aniston l-a avut pe scenă.

Și cum un astfel de moment nu putea trece neobservat, fanii celor doi au fost și ei surprinși și au repostat imaginile pe conturile lor de Twitter.

În mod cert, din comentariile fanilor putem înțelege că ei așteaptă cu nerăbdare vestea că Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt din nou împreună, însă, până atunci, nu rămâne decât să ne bucurăm de fotografiile cu cei doi.

Cu toate acestea, Brad Pitt a avut un discurs neașteptat atunci când a urcat pe scenă pentru a primi trofeul. Mai exact, pe lângă mulțumirile către echipa sa, el a vorbit și despre profilul de Tinder. „Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder. Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc.”

Nu este pentru prima dată când Brad Pitt și Jennifer Aniston reușesc să atragă atenția. După decernarea Globurilor de Aur de anul acesta, ei au fost prezenți la petrecerea organizată după eveniment de către Netflix.

Citește și:
Brad Pitt vorbește despre profilul de Tinder în cel mai amuzant discurs de la SAG Awards

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people