Jay-Z, prima declarație după gestul făcut de el și Beyoncé la Super Bowl 2020

Gestul făcut de către Beyoncé și Jay-Z la Super Bowl 2020 de a nu se ridica în timpul interpretării imnului național a reușit producă adevărate controverse. Iată că acum Jay-Z a explicat de ce el și Beyoncé au făcut acest lucru.

Jay-Z, prima declarație după gestul făcut de el și Beyoncé la Super Bowl 2020

Beyoncé și Jay-Z au făcut un gest cu care au reușit să surprindă pe toată lumea la Super Bowl 2020, mai exact ei nu s-au ridicat de pe scaune în timpul interpretării imnului național.

Recent, Jay-Z a fost prezent la Universitatea Columbia, unde a discutat despre acest lucru. El a fost întrebat de către un profesor universitar dacă decizia lui și a soției sale de a nu se ridica în timpul interpretării imnului național de către Demi Lovato a fost o încercare de a ‘transmite un semn’.”

„De fapt, nu a fost așa. Îmi pare rău”, a declarat Jay-Z, conform TMZ.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Beyoncé, Jay-Z & Blue Ivy SIT through nation anthem tonight #Beyoncé #jayz #blueivy #superbowlliv #miami #nationalathem #nfl #mangoonbeat

O postare distribuită de MangoOnBeat (@mangoonbeat) pe


Potrivit artistului, el și soția sa, Beyoncé, s-au bucurat de moment și nu au vrut să pară că gestul lor ar fi o declarație politică îndreptată cuiva. „Chiar m-am uitat la show. M-am mișcat prea lent?”, a explicat Jay-Z. Se pare că ei au vrut doar să fie mult mai atenți la felul în care Demi Lovato a interpretat imnul național.

Jay-Z a încheiat și un parteneriat cu Liga Națională de Fotbal (National Football League), iar acest lucru înseamnă oferirea de consultanță privind alegerea artiștilor care vor avea spectacole în cadrul evenimentelor sportive organizate de NFL.

Conform lui Jay-Z, el și Beyoncé nu au avut nevoie să facă un „protest silențios” în cadrul Super Bowl 2020, deoarece deja făceau cel mai mare protest” datorită faptului că au selectat artiști cât mai diferiți din punct de vedere muzical pentru spectacolul din timpul pauzei de la Super Bowl, dovadă fiind show-ul spectaculos oferit de către Jennifer Lopez și Shakira. Cele două au fost și primele cântărețe de origine latină care au avut un asemenea show în cadrul unui eveniment atât de urmărit și apreciat de către public.

Citește și:
Gestul lui Beyonce și Jay-Z de la Super Bowl, între protest și ipocrizie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people