Jared Leto crede că cineva i-a furat accesoriul inedit purtat la Met Gala

Jared Leto a atras tuturor privirile la Met Gala pentru că el a avut un accesoriu cu totul și cu totul neașteptat, mai exact o replică a propriului cap, iar acum el crede că cineva i-a furat acest accesoriu.

Jared Leto crede că cineva i-a furat accesoriul inedit purtat la Met Gala

În luna mai, când a avut loc Met Gala, Jared Leto a venit cu o ținută cu adevărat spectaculoasă la care a adăugat un accesoriu special cu care a atras tuturor atenția. Pe lângă fabuloasa ținută Gucci, el și-a adus o replică a propriului cap.

Chiar dacă actorul a atras atenția la Met Gala, el acum nu mai știe unde se află acum acest accesoriu. Ba mai mult, crede că i-a fost furat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Who wore it best? 📸: @jaredleto, @snoopdogg . . . . . . . #metgala #metgala2019 #jaredleto #jaredletometgala #snoopdogg #fashion

O postare distribuită de Dankanator (@dankanator.official) pe

„Sincer, nu am nicio idee unde este. Cred că cineva l-a furat. Dacă cineva îl găsește, să îl ducă la cel mai apropiat magazin Gucci în schimbul unei perechi de sneakers la modă,” a declarat Jared Leto într-un interviu pentru GQ atunci când a fost întrebat ce a făcut cu accesoriul pe care l-a purtat la Met Gala.

Pe lângă asta, el a vorbit și despre care este relația lui cu brandul Gucci și cum este să porți și să integrezi în personalitatea ta piesele unei asemenea case de modă. „Ei bine, m-am născut în Louisiana, așa că acest lucru echilibrează cu dorința mea de a face parte dintr-o familie regală, dar am ajutor din partea echipei brandului Gucci. Ei sunt niște oameni incredibili. Atât de talentați și înțelegători,” a declarat Jared Leto.

De asemenea, el a spus că se simte într-adevăr onorat să lucreze cu desginer-ul casei de modă, Alessandro Michele, și cu toți oamenii care reușesc să pună pe picioare lucrurile pe care le au în plan.

Citește și:
Fiul transgender al cântăreței Sade, Izaak Adu, dezvăluie cine i-a fost alături pe parcursul tranziției

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people