Janet Jackson îi aduce un omagiu lui Michael Jackson printr-un video inspirat din `Remember the Time`

Janet Jackson îi aduce un omagiu fratelui ei, Michael Jackson, cu ocazia aniversării sale, printr-un videoclip inspirat din hit-ul `Remember the Time`. Michael Jackson ar fi împlinit pe 29 august 60 de ani.

Janet Jackson îi aduce un omagiu lui Michael Jackson printr-un video inspirat din `Remember the Time`

Janet a creat un videoclip inspirat din hit-ul `Remember the Time` al fratelui său, apărut în 1992. Pentru realizarea lui, artista a colaborat cu Kwaylon Rogers (BlameItOnKway), Andrew Bachelor (King Bach) și Diamond Batiste, potrivit Billboard. Janet Jackson l-a întâlnit pe Rogers anul acesta la Billboard Music Awards, el fiind cel care a sugerat această idee.

În videoclip, Janet interpretează o regină egipteană care așteaptă să fie impresionată de dansatorii care s-au prezentat la audițiile organizate de ea, imaginile fiind completate de noua piesă cu Daddy Yannkee, `Made for Now`. În versiunea originală a videoclipului, rolul reginei i-a revenit lui Iman, iar Eddie Murphy și Magic Johnson au avut, de asemenea, apariții surprinzătoare. Janet a cântat piesa alături de Daddy Yankee recent, în cadrul emisiunii `The Tonight Show Starring Jimmy Fallon`.

Janet a postat video-ul pe Instagram, în descrierea căruia a adăugat „M-am distrat de minune alături de ei”, etichetându-și colegii din distribuție.

https://www.instagram.com/p/BnEWKmHhx8U/?taken-by=janetjackson

În ultimul timp, Janet Jackson a petrecut mai mult timp alături de familie. Luna trecută, după moartea tatălui său, Joe Jackson, Janet a vorbit în cadrul Festivalului Essence din New Orleans, despre cât de dificil a fost să se confrunte cu această pierdere: „Ca să fiu sinceră, a fost destul de greu pentru mine. Este mereu dificil când pierzi pe cineva drag. Nu am știut ce să fac. Nu am știut cum să merg mai departe, dacă ar fi trebuit să anulez acest festival sau întregul turneu”.

Artista a continuat prin a spune că tatăl ei „era foarte puternic. Fără susținerea și puterea lui nu am fi avut succes. Suntem o familie de culoare din Gary, Indiana, și am depășit toate recordurile din întreaga lume. Acesta este adevărul'.

Încă din anul 2009, de la moartea lui Michael Jackson, muzica lui a mers mai departe și a inspirat generații de artiști. Michael Jackson Estate și Columbia Live Stage au anunțat vara aceasta că lucrează la un musical inspirat din viața Regelui Pop, care ar trebui să debuteze în 2020.

Citește și:
Janet Jackson și-a făcut curaj să vorbească despre lupta intensă pe care a dus-o împotriva depresiei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people